Luky kdybys tedy mohl ty 4x bílé ty větší,byl bych ti moc vděčný ;-)lebkoun píše:Mám celý ten set žlutých i bílých ten ti prodám za 200 nebo ti věnuji jen ty čtyři bílé. A chceš ty menší nebo větší? Mám i kompletní světla.
Luky kdybys tedy mohl ty 4x bílé ty větší,byl bych ti moc vděčný ;-)lebkoun píše:Mám celý ten set žlutých i bílých ten ti prodám za 200 nebo ti věnuji jen ty čtyři bílé. A chceš ty menší nebo větší? Mám i kompletní světla.
Mara píše:Luky kdybys tedy mohl ty 4x bílé ty větší,byl bych ti moc vděčný ;-)lebkoun píše:Mám celý ten set žlutých i bílých ten ti prodám za 200 nebo ti věnuji jen ty čtyři bílé. A chceš ty menší nebo větší? Mám i kompletní světla.
Určitě vem,budu rád za každé sklíčko :tleskam:Josefh píše:Mara píše:Luky kdybys tedy mohl ty 4x bílé ty větší,byl bych ti moc vděčný ;-)lebkoun píše:Mám celý ten set žlutých i bílých ten ti prodám za 200 nebo ti věnuji jen ty čtyři bílé. A chceš ty menší nebo větší? Mám i kompletní světla.
Hola braši
já našel dvě kompletní bílé. Větší. Mám to vzít s sebou?
haiso píše:Čekám na vás :BYE:
Gerard je fakt povedený,barvičky jen hrajou :OK:tomyprodejcz píše:Ahoj chlapy byl to super den díky, bylo tam opravdu vše :OK: . Dokonce jsem po delší době dojel i bez poruchy možná to bude tím že jsem nejezdil ve vodě musím se nad tím zamyslet :-p
Jinak moc pěkné fotky Máro ten efekt je boží, mám novou tapetu :OK: těším se na další fotky