Už jsem ho chtěl několikrát rozpárat, rozřezat, přestříkat a dokurvit, ale to mu prostě nemůžu udělat. Je tady se mnou už tak dlouho, že zůstane vcelku a bude mít navždy čestné místo na mojí poličce a v mojem srdíčku. Letos jsme spolu už leccos zažily a je to prostě parádní vozéček pro volné chvíle.
Nějaký mudding v naší krnovské rokličce na boggerech

nějaký crawling s růžou na maxxisech

ale hlavně .... Recon G6 2015, který byl absolutně bjůůůtiiflllll, úžasné fotky od Kuby ... na ripsawech i maxxisech.... hned v prvním krpálu mi začal hřát regl a vypínat auto, tak jsem s tím chvilu šachoval a nakonec to vyřešil o čtyři zuby menší pastorek, pak mi odešlo servo a upadlo kolo, ale cajk ... jelo to jak hajzl, první dotek branky a první pomoc navijákem jsem potřeboval na brance 124 z celkových 126ti a to jen proto, že jsem zkoušel přejet věc, co přejet nešla ... asi půlmetrový špalek, takže výkon fajnýýý

Retz, Rakousko - ASTS and CEST pohár, druhé místo v týmech s maďarem batkou a já celkově šestý v Ultimate, krásný závod a žloutek zas jel strašné peklo, prožezal jsem maxxisy, které jsou teď naprosto ale naprosto dokonalé

no ale už mě dlouho svrbí ruce a tohle byla asi jeho derniéra, asi je čas na novou boudičku a asi ho odložím ... ale kurva dyť já ho mám rád ... aj bez peněz, no uvidíme :-)
ty gumy jsou fakt dělo