Jaryn :
Linka mrtva :(
Nasiel som sposob, ako obabrat vadny Oovee Truck Editor (popis zavad nebudem rozvadzat) :
- v Editore skompletizovat mod (bacha na odkazy pre meshe a textury, nepouzivat adresare specialne pre auto, pretoze mody uz nic nezdielaju)
- vyplnit potrebne udaje v strings.xml
- publikovat mod na WorkShop ako privat
- nainstalovat mod do ST a otestovat, co je vadne
- najst mod podla cisla v adresari steamapps/workshop/content, cely mod je v samostatnom .zip subore
- pri problemoch s texturovanim, ked cast modelu zostane biela (cize jej chyba materialova definicia v MHC subore, co je zlepenec .XML a .X), pouzit genialny MarijinS95 nastroj z
http://www.oovee.co.uk/forum/files/file ... ml-editor/ a prekontrolovat nazvy jednotlivych casti modelu, na 100% budu biele celky premenovane, tie treba premenovat spat podla povodneho materialoveho XML
- prekontrolovat XML v classes, pripadne chyby opravit
- ked je vsetko hotove, do povodneho archivu zazipovat poupravovane subory
- po tychto upravach by malo vsetko makat ako treba
- zazipovat prisusny adresar z .....workshop/content a niekde to uploadnut pre dalsich hracov
- mod vo workshope nastavit ako public a do popisu dat odkaz, kde sa da stiahnut opravena verzia
- dalsi hraci stiahnu mod z WS a prepisu ho tymto upravenym
Cely tento cirkus okrem poslednych 2 bodov som absolvoval s Terrnom, vcera som mod podrobil rozsiahlemu testovaniu, dnes mienim pokracovat. Pri prvom teste mi to pri pokuse o nainstalovanie Frame Extendra crashlo, pomohla uprava XML aut, v sockete pre extender chybal ParentFrame, po doplneni dalsie 2 hodiny tazka pohoda na Kopci, vsetky automaticke naklady fungovali. Dnes chcem vyskusat vsetky kombinacie addonov s manualnou nakladkou do kriza - syn nalozi mna, ja jeho, ako aj manualnu nakladku do vlastnych privesov.
Este pre ukazku pridavam obrazok, ako vyzera Terrno stiahnute z WS :

- nenamaterialovane casti modelu
- Vasil sedi na zemi a nie na sedadle
- chybna pozicia kolies 2. napravy
- pruzenie cele zle
- v niektorych addonoch chyby polohy socketov
- rozmrdane prevody
- atd. atd. atd.
Vidiet, ze Oovee opat dodalo neochutnany nedovareny plesnivy zaprdok