Přesně, příště ti dyžtak domluvíme :-D :-D Chápu jak to myslíš Rosťo a nemám ti to za zlé. Osobně si myslím že v dnešní době se ztratit nemůžeme a hlavně jde o to aby sis to užil i ty, jakožto pořadatel přece nemusíš mít stres z toho kde jsme a vést celou bandu. Lepší vždycky hoknout na ostatní kam letí a na mapu mrknout jen občas aby jsme držely směr. Za cílem vpřed, buřty teď :-D Byl bych velice nerad kdyby tě to plánování nějak víc než zdrávo zatěžovalo. Musíme si to užívat všichni a nikdo nebýt ochuzen.
dobrá příště budu vzadu.. a nikam se nepoženu ( teda zkusím to :-p ) .. uděláme to tak že budu vedle Ládi a dopředu vyrazím jen na pokyn načelníka :-D :-D ..
hlavně hořčici !!! Přátelé, jelikož jsem se zastyděl jak jste okomentovali moje zasr...é auto při vyměně řídidla. Už jsem to rozdělal. Trvalo to hodinu, protože tem náš malej pinďour mi někam dal šroubovák. Byl v pískovišti. Já z něj jednou udělám dva. Každopádně Zdendovo servo se už chystá do asfaltu, moje snad vyschne a já snad najdu zítra šroubky od převodovky pod tím sajrajtem. Dnes to bylo fakt moc prima. (jen ta hořčice chyběla, ale to je lapálie) :FINE:
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
Rosto jak to děláš tvoje fotky jedním slovem wauuuu :tleskam: , ty průjezdy vodou a bahnem jak to lítá na všechny strany super, příště zastavíme u první louže a bude :-D . Chvílemi při prohlížení jsem se přistihl že slintám musím utěsnit a příště tam vlítnout taky :-D :-D Ještě jednou díky Rosto
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
Tome to dela to sklo, chtelo by to ale lepsi svetelnost ale to je objektiv za dvacku a vice 8o BB Josef = Brdský Bomber s Tamyia Brdskou hnědou :-D :-D