Hele s tím jsem bojoval hodně dlouho u Axe, měl jsem tam tři různé motory a tento regl, při jízdě na Ještěd se mi třeba vypnul asi pětkrát, konektory jsem měl XT86, myslím. Podle mě to dělal regulátor, byl už staršího data. Každopádně to nevím jistě páč jsem auto hned po Ještědu poslal pa.
Dneska došly díly, matky na kola který jsem stratil, 16z ocelovej pastorek od Robitronic a samolepky na kola BFGoodrich....zítra to dám nějak dokupy...
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
Čendo nekecej blbě, každý chtěl mít za mlada zvýrazněné nápisy na pneumatikách ala Chevrolet Camaro '69. Není tomu tak dávno, když jsem taky valil do AutoKelly pro bílej fix na Golfa. Akorát pro vás to bylo za komoušů možná moc velké rebelství co 8)
Vo to nejde...ale já si představuju jak sedí u toho auta a přemejšlí co by tak ještě moh vylepšit...a silně mi to příjde že se začíná dostávat do stiifiiho levlu...akorát o deset let dřív... 8)
Čendo.. co se ti jako nelíbí na těch samolepkách na kola?? za 85 korun a je jich 160.. nekup to.. a navíc to vypadá krutopřísně.... to víš no.. asi jiná generace...
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...