Ale hovno, bylo to zbastleně liftlé, takže stejně kvuli evidenčce to šlo všechno do origa a kola jsou zimáky falkeny 265/70 šestnáctky. Mám to jako auto do školy, a protože je to patrol bez špéry ale se samosvorem tak to stejně není na žádnej hártkór
Tyvoe všici jezdii felinou , todle je myslim si že dostačující, hlavně fotka nahovno, to viš malá dílna, o vikendu to blejsknu venku snad :-D Jinak na léto bych tam hodil nějaký decentní terénní gumy, zatim to nechci hrotit, protože jak jsem psal mám to na každotýdenní ježdění do školy a s tim co jsme přivezli se to fakt nedalo. Takže asi tak, já si myslim že je to pěkný auto ikdyž je takhle při zemi.
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
Tak ten by asi pětatříci nesnesl Míro :-D Ale bylo by to vtipné, Forester je silnička a bude mě muset opustit kvůli offu. Naštěstí mám ještě Deltu ta mi to myslím vynahradí :CIAO:
Pokud vím má to samoser na zadku a zbytek klasika, jebe to pěkně. Hlavně je to řekl bych kvalitně udělané, a tref tu trola co je zrenovovaný za tyto kačky :-p Jako chtěl bych Y60 wagon ale motour trochu k prdu a toto bude skoro zítra veterán :lol:
Tak před chvílí jsme dorazily domů, rovnou jsem to prohnal po místních loukách a je to fakt super strojovna. Jsem nadšen, jede to cca stočtyřicet ale tolik stejně jezdit nebudu bo na těch pětatřícách to moc nejde. Jen na nové silnici. Pohon na zadek, tam samosvor, připojitelný předek + redukce a manuální volnoběžky. Má to průchozí nerez výfuk a epesní zvuk.