haiso píše:aniello1977 píše:..........
Do pravidel bych ještě dopsal zákaz digu, naviják , pritazeni nápravy navijakem , a rychlejší jednu nápravu a hlavně komisař ma vždy pravdu :-D
Máš pravdu doplním 8)
 viewforum.php?f=82
 viewforum.php?f=82haiso píše:haiso píše:aniello1977 píše:..........
Do pravidel bych ještě dopsal zákaz digu, naviják , pritazeni nápravy navijakem , a rychlejší jednu nápravu a hlavně komisař ma vždy pravdu :-D
Máš pravdu doplním 8)
doplněno do pravidel BBT :arrow: topic17320.html
sWiNe píše:Kurnik zas nepřehánějte, nebo se z toho za pár závodů stane bitva na tech. přejímkách se šuplerou v ruce a budete se hádat každý závod kvůli blatníčkům, co jsou o 2 mm menší, než by měly být .... to já moc dobře znám :mrgreen:
Já už tři roky bez overdrivu (rychlejší předek) v žádném autě nejezdím ... jsem myslel, že jdu mezi tvrdé chlapy a teď abych z toho kvůli nim zas dělal sériovku :mrgreen: :mrgreen:
sWiNe píše:No dva nebo tři roky jsem to jezdil na trialu, pak i na AST, na dvou závodech C3 a nikdy jsem nezaznamenal jediný zádrhel a teď se asi zub času projevil a při tréninku na schodech u paneláku jsem dorazil přední hrušku :-( Original Axial Heavy Duty, ale něco v šuplíku ještě mám ... kdo z vás mi to zavaří? :mrgreen: