Mira píše: moje dite . . . ja . . . partnerka . . . kdyz se vecer zhasne, soulozime. ...
Riskuješ takřka kriminál! Tohle kdyby četli ouřady...! Já chápu že pedofilie není žádná nemoc, jen nedočkavost . . . ale vysvětluj to jinejm :-D
Jen bych ještě zvážil to MST a pořádný kola - oni tam totiž moc místa díky svojí ouzskosti nemaji, takže pokud chceš rejdovat, kola nemůžou bejt žádný pořádný - ale takový skoro podprůměrný...!!! Takže buď využít toho že je to takovej drobeček nedom...nedorostlej, kraťounkej a uzounkej, tak se všude vejde, všude místa milion - nebo na něj zapomenout a pořídit pořádný kola.
Když nazuješ na MST kola 105mm (i Gábinka má na růžovce větší, a ta je má z nás nejmenší), už abys ofsetem tlačil kola ven a šířkou si zase na dvaceti a vejš.
Oni wrajti nejsou široký z žádnýho jinýho důvodu. Když na SCX10 nasadíš kola 145mm tak nezatočíš.
Vypadá to luxusně, ale už při polovičce rejdu drhneš o linky.

Nu a doma se teď věnuju ladění shortů na Děbolín. Mám po kompletu dvě auta 4WD a 2WD. Díky Phobíkovy jsem doplnil i o u nás nesehnatelné díly které mi za hubičku vytisknul na tej svojí vejtřaskotlačiárni a včera jsem je oba rozjel a dneska jsem se to učil udržet na šotolinovej cestě a zatáčet a hlavně se po driftu rozject tak aby to alespoň připomínalo zamýšlenej směr.
Taky už mám za sebou první shořelej motor - axík 27T. Nestačil chladit a rozcákala se mu vrtulka v útrobách. Takže zase úpravy a teď už snad na pohodu. Na dvoukolce! Teď mám 35T a docela se to dá i řídit. Pořád to sice hrabe, ale je to jízdyschopný. Na dlouhej rovině by to ale sneslo přidat.
U čtyřkolky jsem nasadil stříďák 3900 ot./V a jezdím na 50% a je to pila jako s.iňa! Je to jak přilepený i na šotolině a krásně se s tím jede kam chce, ale hodně to lítá přes boudu. Co mě trápí, je ta NAPROSTO DOSTAČUJÍCÍ polovina výkonu. Aby jste rozuměly - dopředu to jede na těch pade, na zpátečku na plnej a tak se s tím nedá ani couvnout, to je takovej fofr že to okamžitě vyletí, když podržím déle zůstane plyn "vyset" a musí se zabrzdit protichodem (jako u DSYS funkce BUS). Ale netuším jak to přeprogramovat. A nefunguje mi na tom brzda a to je tam dost ostrá. Celé kombo jsem okouk na jiným šortu, líbylo se mi to - ale to nastavení co mám v originále je úplně jiný a teď co s tím??? Návod taky veškerej žádnej, jen spousta cizích slov.
Je to tenhle
http://www.aliexpress.com/item/3650-390 ... 7719dbc77c