Matovka z vrchu není moje parketa, ale ta kastle je jinak super. Dnes jsem viděl podobnou kastli v hračkářství a na korbě měl hák jako odtahovku na auta. Bylo to zajímavý.
Naposledy upravil(a) milan dne 22.11.2009 11:08, celkem upraveno 1 x.
Dnes jsem viděl to vozítko na vlastní oči a kastlička v černé matné je opravdu moc pěkná. I na to ,že je z Lexanu!! Dneska teda utrpěla pár prvních šrámů na zdravý ,ale stím se počítalo! :lol: Ondra ji dal pár kotoulů a hned to bylo to pravé ořechové :lol: :lol:
Jeep Wrangler JK - SCX10 - Toyota Tundra - SCX10 - (v depozitu) / Spektrum 2.4Gh -->FOTOKUKUČ<--
jo pomalu se mi itahle kastle začíná líbit :tleskam: včera jsem testík pojal tak, že vemu auto tak jak se postaví z krabice, dám mu zabrat uvidím co a jak upravit, ale popravdě toho moc není, dneska jsem akorát prostříhal vložky, pustím se do umístění aku uprostřed podél rámu a přemýšlím jak ještě trochu zvětšit rejd....kdyby byly nějaké nápady sem s nima :HI:
jsou to příchytky na měděné topenářské trubky, stačí se mi projít u nás na skladě takových hovadinek co se dají na něco použít je tam mraky:D....mno o tom ještě přemýšlím,, každopádně dva šetičlánky axík uveze s přehledem