No vidíš to úplně jsem sem zapomněl vložit fotky. Ještě jsem s nim nebyl venku, ale snad po svátcích :-) Základ ze spoda je rez A z vrchu je už klasika zelená :-)
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz
Díky mě se to taky začíná líbit. Teď někde sehnat vojáka za volant. Nejlépe sehnat řidiče z druhé světové války, ale to je problém. Co jsem koukal tak nikde nic. Kdyby někdo měl link na vojáka tak sem s ním. Do zadu ještě přijde nějaký to nářadí a kanystr. Samozřejmě nějaký ty detaily jako je hvězda na kapotu a nějaký ty čísla na kastly. Musím prohledat web ať mám inspiraci ;-)
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz
Ve vietnamských obchodech, taková ta směs, mívají občas sadu vojáků za rozumnou cenu, nejsou sice zrovna z II. světoví, ale při troše snahy by se nechali upravit.
S těma řidičema je to fakt na prd, normálně jsem se rozhodnul že si zkusim uděla kompletně svího řidiče s drátěnou kostrou abych ho mohl přesně napolohovat, dělám to pokus omyl ale doufám že z toho něco vznikne, protože figurek je opravdu omezený množství, buď jsou v jinym měřítku nebo nejsou komplet pohybliví.