Venco oranžová není ošklivá!! Defender v G4 je prostě nádhernej :YOP:
radši než stříbrnou bych udělal bílou v kombinaci s černou :OK: , ale to je na vkusu
LR Defender 110 USW - CC01 LR Defender 110 HCPU - CC01 LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery Wrangfender na Axialu- ten je syna užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!
Takže jelikož chci opravdový scale tak sem sehnal blatníky na defa a dal je tam :-) Bude tochtít tmel který mně musí napřet dojít potom to bude ok :YOP:
Jiří Huser 16 let 1:8 Land-Rover D130(minulosti) 1:8 Vaterra acsender K5 blazer 1:8 Vaterra ascender ford bronco Za chvíli vectra B ;)
S nima to bude myslím lepší. Možná se pletu, ale podle barvy se mi zdá, že to jsou kousky z moji první kastle kterou jsem rosekal v ďabličáku a posleze věnoval mephisovi.
Takže šasi je doma! :tleskam: A veřeně chci pochválit velmistra Zaxe. :YOP: Něco tak přesného a nádherného sem v životě neviděl :tleskam: Krom pár úprav na karoserii(byly to 4min.)To padlo jakPrdel na hrnec :YOP: A řeknu vám nepřeháním :CIAO:
Takže zaxi eště jednou díky za něco takhle nebesky nádhernýho :-) EDIT: Tady je s kastlí:
Jiří Huser 16 let 1:8 Land-Rover D130(minulosti) 1:8 Vaterra acsender K5 blazer 1:8 Vaterra ascender ford bronco Za chvíli vectra B ;)
Jsem moc rád že se ti líbí a že pasuje. Ještě se vyblbneš, než to doděláš, ale myslím že to bude fajnovka až to bude hotové a pojízdné. Jinak je to tedy pekelnej autobus. Člověk dokud to nevidí na vlastní oči tak mu tak nějak nedojde.