Tak sem nasadil tlumítka od Gmadu.
Jeden by neřek, jak může montáž tlumičů v člověku probudit verbální vynalézavost.
Ale co sem chtěl, to mám. Takže sem musel řešit takový kraviny, jako že mi blatník překáží hornímu uchycení, takže musí bejt šroub až pod ním, že je TFII šásko dost široký, takže tlumiče jsou na nápravách až úplně venku a stejně se v krajní poloze opřou o rám a maličko prohnou, že když neopatrně nasadim boudu, tak hrozí přestřihnutí těch epesních hadiček, no prostě parádička pohodička.
Dal jsem do nich nejměkčí pružiny a takhle to teď sedí. Předek je úplně prázdnej, tudíž lehkej. Až tam nacpu baterku a elektro, mělo by to bejt zhruba v rovině.
Je to torchu vejš, než bych si přál, ale s těmahle tlumičema už to níž nedostanu.

Křížení bych řek tak akorát.

Pro uklidnění sem pak z PSHčka vystrouhal zadní dekl kabiny, ještě ho asi trochu dodetailuji, ale možná že i ne.

A tohle je pohled do kabiny. Z PSH desky hladká podlaha od zadní stěny kabiny až pod masku. Sem by se mělo elektro vejít v klidu a interiér jakbysmet. Zadekluju blatníka, udělám příčku pod palubku a mělo by tobejt i hezky chráněný před bordelem. Akorát tam někudy potáhne táhlo řazení, takže asi bude podlaha zdvojená.

A tady taková předběžná vize vnitřku.