A je to tedy modul 48dp a nebo 0,6??? ptal jsem se na MZ-racing a že prej 0,6 tak nevim a ještě taková otázečka nevíte jakej se mi tam vejde největší pastorek?
Adam - SPEED Energy Team - 1:10 LR Defender 90 DCC 006 -scale - 1:10 LR Defender 90 - Offroad http://adam62cz.rajce.idnes.cz/
Modul je 48dp. A co se týká velikosti pastorku, předpokládám, že by tam měli jít použít všechny pastorky uvedené v tabulce převodů (vždy ve spojení s hlavním kolem) a to za předpokladu, že jsi do prostoru lože (možnosti polohy motoru) něco nepřidal. :wink: A co se týká pastorků tak můžeš vyzkoušet Hobbyteam.
Martin Axial Ax 10 ARTR, Axial CSX 10, Xray XB4 Rally , xray XB4"15 Sanwa foto na rajčeti worlusho
Tak dnes jsem se rozhodl že promažu převodovku a nápravy, rozdělám převodovku a tam samozdřejmě voda, a zarezlí ložiska takže paráda...
Rozeberu nápravu a ta samozdřejmě plná písečku a vody a také zarezlé ložiska takže paráda zajímalo by mě jak se to tam dostalo :roll:
A to jsem se ještě nedíval zo zadní nápravy páč na jedný straně mám strženej červík na šestihranu... tak musim sehnat komplet ložiska nevíte někdo jestli se někde dodává kompletní set ložisek??? díky
Adam - SPEED Energy Team - 1:10 LR Defender 90 DCC 006 -scale - 1:10 LR Defender 90 - Offroad http://adam62cz.rajce.idnes.cz/
To je jednoduchý,ono je to pěkná zábava,brodit auto vodou a bahnem,ale potom to musíš nejméně do dvou dnů celé rozebrat a vyčistit a znovu namazat,jinak jak píšeš zareznou ložiska,ta voda se zkrátka dostane všude ať s tím děláš co děláš,to mám vyzkoušené z dlouholeté praxe.Nejlepší je mít všechna ložiska s gumovou krytkou,aby jsi je mohl pokaždé lehce otevřít a ošetřit.Tohle už mám všechno za sebou a proto se vodě vyhýbám a když tak, jen zhruba do půlky kol a pak rozebrat.Vodu jen v nejnutnějším případě. :lol:
Griessl Karel Rc Trial = Mouchod, Liaz 111, Avia Future, Praga V3S RC Crawler = Axial,Bully RC exp. = Toyota-truggy a další ve stavbě RC Dakar = Tatra Jamal
Možná by stálo za to koupit keramický ložiska je to sice rána, ale nereznou a vydržej fakt kotel. Jestli jsem si dobře všinmul, tak používáš Li-pol baterii, ale ten Tamiya regl nemá na Li-pol ochranu máš tam nějakou nebo riskuješ zničení baterie?
Futaba 3PM, Tamiya CC-01 Mitsubishi Pajero, Savox SC-0352MG Digital, Aku Muchmore Li-Pol, Motor Novak Crawler 55T, Regulátor DSYS MD28DCRS+MDPG14, Pneu 1.9 Rock Claw