Posilej odkaz prosim. Jestli tam v pondeli bude skladem obednavam at mi ho zase nekdo nevyfoukne[/quote]jestli vydrzis do zitra budu vedet tady od kolegy kdy hobude mit jinak ti ho jeste domluvim u toho prvniho co jsem ti psal at to mas pojistene zavolej mi zitra pred polednem na 724154233 kazdopadne jednoho mas jisteho ok :?:
Posilej odkaz prosim. Jestli tam v pondeli bude skladem obednavam at mi ho zase nekdo nevyfoukne[/quote]jestli vydrzis do zitra budu vedet tady od kolegy kdy hobude mit jinak ti ho jeste domluvim u toho prvniho co jsem ti psal at to mas pojistene zavolej mi zitra pred polednem na 724154233 kazdopadne jednoho mas jisteho ok :?:[/quote] Chodim do školy tak nevim jak to budu stihat kazdopadne zavolam jenom jk to pujde hnedka po skole treba hnedka 11:50 du si jeste vyrizovat obcanku bude mi 15 ok ?? Posli odkaz at vim cenu. A je to urcite Trial honcho rtr ??
aviaro píše:... asi tak ... to je jak blbej z chluchym ... :lol:
Cožee?
Nicméně vážně...poslední příspěvek se necituje (jen výjimečně jako odstrašující příklad), na podobný tlachání se používaj soukromý zprávy...tak se podle toho pro příště zařiďte...
**Honza** **Original since 1981** **#RTRCZ team driver**