To zalezi v akom style budes mat ponate cele auto, farba, doplnky a tak. Ja by som pockal este, ved tu chalani v Markete stale ponukaju nejake kola a za fajn ceny.
EDIT: jo a tue Ripsaw pneu co su v kite su jedny z najlepsich pneu, takze preco ich nepouzit
Jasne mozes, presne ako som to spravil aj ja (vid rajce). Tie disky z modelexu nevyjadrim sa, ide o to, ake bude tvoje auto hotove podla toho sa uvidi (pripadne s photoshopom skusit urobit fotomontaz ako by to vyzeralo).
Naposledy upravil(a) BrAtKo dne 01.04.2012 18:19, celkem upraveno 1 x.
Takže na ty origo Digno kola muzu pouzit beadlocky.oka
To jak bude auto vypadat bych nechal na svem uvazeni a na tom co se libi mne. Zeptal jsem se jednoduse, jestli to pujde dohromady a ne jak to bude vypadat.
:roll:
Neneéé, slo mi o to jestli to jde do sebe fyzicky :) Jinak bych si klidne nechal pro zacatek ty origo gumy a koupil jen disky s beadlockama.(teda pokud pujdou na ty origo gumy,nekdo riká že sou lepený a nekdo ne) 8(
je jedno jestli se guma na disk lepí nebo ne, pokud nemáš beadlocky, tak je nalepíš, pokud je máš, tak ne.....jen některý gumy maj problém s těma plecháčema co máš v odkazu kvůli širokej patce....