Moc pěkný ,jen ty nálepky savox mi k tomu moc nepasujou.
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
Jo a abych nezapomněl, k malý diskošce jsem si pořídil ještě jednu, velkou ... :lol:
Je to Land Rover Discovery II rok výroby 2000 - švýcarská verze se štítky auto garage Bern (absolutně bez známky rzi - kastle, podvozek, stav nového), barva British Green, původně benzín V8, ofiko přestavěn na 300 TDi z I. generace (naprosto jednoduchej mechanickej turbo diesel bez kurvítek), automat, uzávěrka mezinápravy (z DI), podvozek zvýšený +2" Britpart - Terrafirma - zadek předělán z měchů na přužiny ala. DI, výbava - vše v elektrice, ediční interier "edition Land Rover" (vcelku vzácný), přední pevnostní nárazník, airbagy, dvouzónová digi klima, vyhřejvaný čelní okno, TZ na 3500 Kg, radio od Alpine, kryty světel LR, 16" ALU z BMW X5, xenony, prostě vše, co šlo v DII mít. Jo, 2 střešní okna s roletkama atd. ... :wink:
Stav dovoluju si říct TOP, hezčí auto jsem ještě neměl, myslím, že potvrdí třeba můj kamarád Adam, co ? 8o :OK:
Tohle auto je svým způsobem unikát, nevím kolik jich po světě jezdí, ale v ČR o jiné nevím. Bylo použito to nejlepší z Discovery I (motor, převodovky, převody) a "naskládáno" do dvojkové kastle (luxusnější, bytelnější, větší - delší o 15 cm) než DI. Teméř celá kastle je z ALU.
Naposledy upravil(a) aviaro dne 12.11.2012 18:20, celkem upraveno 1 x.