Mira
Veterán fóra

Re: Range Rover Classic

...sem psal, ze se o vikendu vrhnu na linky, akorat jsem neupresnil o kterym. Tedy o tomhle jo.

Vepredu ponovu, vzadu postaru. Kdyz hodite okem o par fotek nazpatek, je jasny ze to pri foceni auta proste vykukuje tak je treba nemit tam jakousi rouru, ale aspon trochu pro voko. Spodni obstarava "pitovo barevny tuning", na ktery si dycky vzpomenu a vono to proste ma neco do sebe mazat i hlavicky sroubkum. Tohle zrovna teda ja neresim pac se mi libi vorezly a lepsi nez je mazat tamiackou barvou rzi :mrgreen: je nechat je zit...

Obrázek

...ten posledni dobou na foru casto sklonovany uhel Ccek k zemi neni tak divoce dopredu, rangee jezdi zasunutej :-D asi takhle:

Obrázek

A drobet sem posteloval rizeni. Misto hypertuningove rovne tluste veletyce rizeni jsem nainstaloval odlehceny mmodel, ktery umne vyuziva poctive vydrene diry v hrusce po predchudci a krasne, i na blizsi diru, vodi ... Jak se to menuje ten aparat ke kerymu je to prisroubovany...hezky od sroubku Ccka k druhemu. Driv to bylo bezpecne nekolik mm od nich :-D tak jsem rad ze vylepsim rejd z pul zahrady na par kroku. No a mozna se hecnu a zapustim sroubek, milimetr k milimetru a uz je plno ve vagine.

:-D
Pisu to ve 3 v noci,kdy to ctete vy je vas boj :-D

Obrázek

Obrázek

Samosebou inspirace uz zminenym Pitou je videt hned (ja si na nej vzpomenu a celej den uz ho nevyzenu z hlavy... :oops: ), akorat jeho tlumic rizeni je libustka, ani jsem se nesnazil o elegantni napodobeni a jen sem navlik smrstovacku, panecku, to je material :-D
Napis na ni mam taky :-D :-D tak muzu do sveta.

..a taky jsem omotal zavazi izolepou :-p

Obrázek
nivak
Píšu strašně moc!

teda tys mi pomluvil sedačky, a když se kouknu na tvůj lak... :mrgreen: :-p :-D

Né jako je to fakt pěknej Renž, a ty disky, ty jsou libový!! :twisted:
Jsem Jirka.
1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8)
1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty
Seru na body, jezdím po poli...
Mira
Veterán fóra

:-D Jo jo, copak sedacky. Vcera jsem drzel v ruce pajku a jak jsem koukal na tu kuzi tak ze na zada sedacek neco napisu, vypalim, jako nejaky Executive nebo tak :-D radeji jsem vsak od toho upustil.

To preci neni lak!, to je priprava pod lak :mrgreen: ... Az udelam zadni svetla tak to zamaskuju a fouknu, ony tam maji este kus plechu v barve karoserie tak chci i s tim, to bych pak nedomaloval. Pixla spreje se uz trese. Snad bude stacit protoze tu v kramu mi odstin vyprodali (vsechen samosebou mne).... :-[
Mira
Veterán fóra

Jářku tak jsem se pustil do akuratesniho drzaku navijaku. Slepeny plast vymenen za hlinik, pusobici sily pri navijeni urcily tvar konstrukce a tato by mela obstat po celou zivotnost vozu znacky Range Rover. Tahani probehne za naraznik pevne spojeny s chassis a jedna se tedy o velmi vhodne reseni. Nase znacka vzdy kladla duraz na individualni potreby zakaznika. Vuz se pro nej stava nejen pouhym prepravnim prostredkem, ale pomaha prekonavat prekazky a otevira nove obzory zazitku za volantem. Mighty Range Rover. :idea:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
nivak
Píšu strašně moc!

Dobrej popis :-D Ty bys mohl ty renžrouvry prodávat :mrgreen:
Jsem Jirka.
1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8)
1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty
Seru na body, jezdím po poli...
Mira
Veterán fóra

:-D uz jsem prodaval Volva a Mercedesy :-D salon range rovera u nas ma clovek, v jehoz sluzbach bych se moc nenajed. Mam za to ze ho stejne uz koupil starej Charouz a to bych mohl platit este ja jemu, ze mu chodim do prace. Takze bohuzel range rovery bych prodavat nemoh :P
Mira
Veterán fóra

... Zadni horni linky jsem musel o 1.1 cm prevrtat, ale frajerina je frajerina. Kdo nikdy nestal na podzim v kozeny bunde do pasu drkotaje zubama cekajic na holku nemuze vedet o cem mluvim :-)

Obrázek

Obrázek

No a taky sem konecne prilepil vejfuk :-D ...
Mira
Veterán fóra

Konecne mam drobet rejd. Paka na pravou stranu natazena akorat, je to ted natesno ze rizeni narazi do sroubu Ccek a pri krizeni to šodá pruzinu. Na pruzinu prdim a az se mi nekdy bude chtit tak vyrobim takovy nastavce, abych mohl uriznout ten pitomej tvar drzaku spojovaci tyce, co narazi a prekazi, dam delsi paku serva a bude rejd az za roh.

Obrázek

A kdyz jsem u toho podvozku tak jsem se pustil do rolnicky. Ale jakmile ji sezenu z dojebanyho navijaku tak tyhle pokusy opustim (kdyby nekdo mel, prosim piste)

Obrázek

Edit
Hmmmm kdyz na to tak koukam tak tyhle diry pouziju na tu odshora dolu a tyhle vodici valecky prevrtam bliz a bude to dobry :wink:
mesany
Častý přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Tak co nebo co, děláš něco? Chci se kochat.. :-)
LR Defender 110 USW - CC01
LR Defender 110 HCPU - CC01
LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery
Wrangfender na Axialu- ten je syna
užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým
v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!
Mira
Veterán fóra

:-D nedelam nic prohanim shorta :-D :-D az me drobet omrzi tak pohnu. Kolem rangeeho jsem vic nez tejden ted jenom chodil...

Zitra poranu budu kutit ... No, zase shorta :-D prisly dily tak ho pekne vychlapikovat. To by mohlo bejt rychle tak ja se hecnu a neco udelam :FINE: dik za zajem
Mira
Veterán fóra

No

Tak jsem zase misto staveni jezdil.

Ovsem potesilo me,ze jak drobet opadla voda tak jsem nasel pred casem ztraceny vejfuk - tak mam zas radost a vejfuk bude prvni co pridelam...

Obrázek

Taky stale nemam prilepeny gumy. Ja se nechcu vzdat tech disku!! Jeste musim porucit molitanu a chvili s tim laborovat, porad vsechny hazou neskutecnou osmu, je to hrozny jak to jede. Vule na Cckach, tehlicich, vyjebany loziska, jedno s druhym... Cekam na slikovo kardanovy poloosy ze to preloziskuju a vypodlozim vule pri jednom, ale abych se dockal....

Jinak rangee celkem funguje a hlavne fungujou gumy. Nejsem vylozene ztracenej, omezuje jen vyska bambule difu jinak se vyskrabe kam potrebuje.

Obrázek

Tady jedna ohrana

Obrázek
Mira
Veterán fóra

Hokej, vsechno, jenom ne cas a chut delat rangeeho.

Ale Pitakovo zavod je vyzva tak...

Obrázek

Nemuzu delat vostudu s kolama.

Navic brutalne smatlaly tak pokus s vlozkama z nejakyho izolacniho materialu :mrgreen: a hlavne gumy prijdou k obrizce. Maj moc tlustej rafek a nejdou pekne zapasovat do zlabku. Je to velky experiment, ale ja se tech kol zkratka nevzdam...

Obrázek

Taky by to chtelo predni zadni sklo

.. Nebo i lak... Ale je to dost podreny tak budem rikat spis "barvu"... Taky zadni svetla musi byt at je to k barveni komplet...

Obrázek
Mira
Veterán fóra

Za dve hodiny startuje Pita trial, kterej vyhraju s autem, ktery prave schne u topeni. Du udelat svacu, probudit dite a hura na ne.

Od Vimperka jedou vozy
Vezou zenskou - nema kozy.

Tak jsem zvedav.
Mira
Veterán fóra

Konec domněnkám, je to jasný. Gumy se mi konečně podařilo napasovat tak, že nešmatlaj!!!!!!!!!!!

Ustřihl jsem tam tu přebytečnou předkožku co sedí ve žlábku ráfku, takže to tam už konečně pohodlně zalezlo (ach ty bedloky...) a já mohl pečlivě nalepit. Povedlo se, bordel za ráfek neleze, guma drží tvar. Supr.

A vložky do kol jsou kosmický materiál. Molitan se pořád nějak šmoustal a představa, že ho zalepím do gumy a on se tam okamžitě sesmekne mě přivedla do baumaxu a koupil jsem za páďo asi sto padesát metrů tohohle

Obrázek

zkrátka kaučukové izolace. Na obrázku výš je to vidět vedle původního molitanu.

A funguje to SUPER :OK:

Taky přibylo čelní sklo z prototypu, co byl v šuplíku. Chtěl jsem ho udělat přesnější a lepší ale včera jsem usoudil, že lepší vrabec v hrsti...

Dodělal jsem nějaký voloviny v interiéru, namazal to barvou a hurá to odřít do Vimperka na trial, protože není lepší místo pro scale PSH stavbu na mrňavejch kolech (94mm? +-) nežli trial plný kamenů, kutálení a tvrdých nárazů.

auto na začátku

Obrázek

.. a na konci

Obrázek

a něco mezi tím

Obrázek

(vidíte nahoře toho skla ten patvar... šoupnu tam proužek obligátní zatmavovací zelené speciality osmdesátých let a bude)

Obrázek

.. já jsem toho vlastně víc nevyfotil :NO: ale počkáme, kolegové s a aparáty mě zvěčnili snad i videem, tak si přihřeju polívčičku jen co to vytlačí na fórum.

Ale jinak spokojenost, mam nakročeno k zadním světlům a už mě zase chytlo dělat na rangeem :OK:
Mira
Veterán fóra

Treba tady si od uzivatele jirka.813 pujcime par vobrazku..:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Bocni naklony by sly. Kastle je na podvozku jen polozena ne prisroubovana :mrgreen:

Obrázek

Zpět na „SCX10“