Vepredu ponovu, vzadu postaru. Kdyz hodite okem o par fotek nazpatek, je jasny ze to pri foceni auta proste vykukuje tak je treba nemit tam jakousi rouru, ale aspon trochu pro voko. Spodni obstarava "pitovo barevny tuning", na ktery si dycky vzpomenu a vono to proste ma neco do sebe mazat i hlavicky sroubkum. Tohle zrovna teda ja neresim pac se mi libi vorezly a lepsi nez je mazat tamiackou barvou rzi :mrgreen: je nechat je zit...

...ten posledni dobou na foru casto sklonovany uhel Ccek k zemi neni tak divoce dopredu, rangee jezdi zasunutej :-D asi takhle:

A drobet sem posteloval rizeni. Misto hypertuningove rovne tluste veletyce rizeni jsem nainstaloval odlehceny mmodel, ktery umne vyuziva poctive vydrene diry v hrusce po predchudci a krasne, i na blizsi diru, vodi ... Jak se to menuje ten aparat ke kerymu je to prisroubovany...hezky od sroubku Ccka k druhemu. Driv to bylo bezpecne nekolik mm od nich :-D tak jsem rad ze vylepsim rejd z pul zahrady na par kroku. No a mozna se hecnu a zapustim sroubek, milimetr k milimetru a uz je plno ve vagine.
:-D
Pisu to ve 3 v noci,kdy to ctete vy je vas boj :-D

Samosebou inspirace uz zminenym Pitou je videt hned (ja si na nej vzpomenu a celej den uz ho nevyzenu z hlavy... :oops: ), akorat jeho tlumic rizeni je libustka, ani jsem se nesnazil o elegantni napodobeni a jen sem navlik smrstovacku, panecku, to je material :-D
Napis na ni mam taky :-D :-D tak muzu do sveta.
..a taky jsem omotal zavazi izolepou :-p