Taky jsem se chtěl pochlubit, řízení jsem dal dohromady a funguje, zatím bez chyby a zdá se že to i něco vydrží. Nešlo to nijak moc vykoumat, tak jsem namontoval plato na servo nad kardan přímo na linky. Nestandartní, ale ve svojí podstatě velmi jednoduché a logické.

Další otázka jde do placu - koncem května se jede na kokořínsku AST, je to trochu z ruky, docela bych vyrazil, je tam docela slušná sešlost u táboráku. Že bych oprášil nějakou fu flašku doma s sebou. Nechystá se někdo náhodou??? V autě místo máme. Že bych o tom začal trochu víc uvažovat...
Jenže mi tam nepustí unimoga, takže mě to trochu odrazuje. Jet s tím samým co loni, jak okoukané. Ach ty jejich pravidla! Před dvěma lety zrušili ultimate, tak jsem musel auta komplet přestavět podle pravidel offroad. Loni ultimate otevřely, tak jsem ještě na rychlo auta přestavěl na ultimate a letos zase ultimate zrušili, takže by mě čekalo zase přestavět na offroad, jenže už ty auta jsou tak předělávaný, že jen přendám kastli a kola a můžou jet co chcou.
Každopádně jsem dodělal monstra a z nudy začal kompletovat moga, jenže neprojde kvůli pneumatikám. Max povolený rozměr je 120mm, já mám 125... Prostě neexistuje, ato jsem je měřil jak stojí auto předek 116 mm, zadek 118 mm. Ale bačkory se nepočítaj...

Nemáte někdo nějakej tip na dobré a funkční a CENOVĚ DOSTUPNÉ...???