Popravdě je to jen zakrytí tý plochy pří nástřiku černý barvy :mrgreen:
další věc je že mi přišli kloubky z modelexu (díky žílo) a budu předělávat 4link
" :cry: mááámíí oni si ze mě dělal prd*l máma: to neva, tak se budeš dobře učit a budeš sedět v kanceláři :wink: " (máma tu naštěstí neni) :lol:
Možná že to nevypadá dobře, a já ho teď nemám ani nasazenej, protože mi tam nějak nesedí, ale když příjdu ze školy, tak jsem línej něco dělat, ale lehnu do postele :mrgreen:
Myslim že bych se nemohl živit jako klempíř protože by mě to nebavilo :roll:
Jinak uvažuju docela vážně o veterině :wink:
trochu nechápu:
"Ale ani lakýrník, když píšeš že to je zakrytí pro nástřik..."
diť si ještě neviděl výsledek, tak jak můžeš řika že ani lakýrník?
A myslim že je lepší když ty díly nevypadal úplně nejlíp, ale mám z toho radost a baví me to dělat i se na to koukat zvlášť když mi na auto jako na celek chodí kladné ohlasy i mimo forum, nebo ne?
PS: nechci sedět v kanceláři, ale ještě před půl rokem jsem neuměl ani zapnout vrtačku :mrgreen: až potom co jsem se pustil do scale jsem začal dělat první díly home made..
Ty: Popravdě je to jen zakrytí tý plochy pří nástřiku černý barvy
Já: Ale ani lakýrník, když píšeš že to je zakrytí pro nástřik...
Píšeš že to bylo zakrytí pro nástřik.. když vidím tu americkou lepenku a ještě jak je křivě vožvejkaná, tak jsem usoudil že s tebe nemůže být ani lakýrník.. :roll:
Adam - SPEED Energy Team - 1:10 LR Defender 90 DCC 006 -scale - 1:10 LR Defender 90 - Offroad http://adam62cz.rajce.idnes.cz/
Je vidět, že snahu máš, ale zkus ty věci dělat pečlivějš. Udělej si šablony, používej nějaký pomocní čáry a malý důlky pro vrtání děr. Nebo zkus říct tátovi nebo dědovi apod. ať ti s těmi začátky pomohou a pak už to půjde samo. Uvidíš sám.
Mě přijde že si moc hrr a hned to prostě musí být hotový. Dělal jsem to taky a pochopil, že to pak stejně děláš dýl než kdyby sis na to dal záležet. Prostě NEPOSPÍCHEJ A DĚLEJ VŠE POŘÁDNĚ. To je základ úspěchu.