Mira
Veterán fóra

Re: Range Rover Classic

Koumal jsem to a ma to krasne komplexni. Hlavne paradne ten ram. Vnitrni a venku taky, hlavne naslapy k prednimu narazniku... On ma predni naraznik niz nez navazuje blatnik. To je zajimavej detail, ja ho mam hned pod a obcas pri jizde do vrsku mi prijde ze to mam vepredu moc vysoky. To bude timhle. Ono se rekne, rozmery, ale kdyz to pak mas fakt vyrobit tak je to uplne jine... Tohle je jakoby urizlej a rovne napasovanej pevnostak, civil tam ma plecharinu, zkraje vlakna jsou odkazy a obrazky takovych modelu...

Ale jak tak na to koukam dokola kol, tak snad se za rangeeho stydet nemusim, na to, ze je to muj prvni celovyrobek a prvni seznameni s psh a takovou tou vymejsleci poradnou modelarinou v zivote.. :HOPS: predtim jsem slepil dve auta, dve dvaasedmdesatiny letadylka a motorku :-D

Dalsi projekt v hlave zraje, stejne jako uzral rangee a uz chybi opravdu jen drobnosti.... Ale hooodne drobnosti 8o
Mira
Veterán fóra

...ctu tak komentare k pravidlum rc ast a rikam si... Sakra... Ja sice auto stavim druhym rokem, hodin prace je na nem asi jako na patnacti defendrech a ... Vpravde se s tim nebojim ani jezdit, maximalne to stoji dalsich par hodin prace :-D

Obrázek
PitaW
Píšu strašně moc!
Kontaktovat uživatele: WWW

Ty už jsi byl letos na Kleti :-D
AXIAL SCX10:HPI GTI550, DSYS MDD90A,Spektrum DX3C,Tlumiče 100mm,Hitec HS-7954SH,Interco IROK,2x naviják,4950g
http://pitaw.rajce.idnes.cz/SCX10_Honcho-Jak_sel_cas/#
http://www.youtube.com/watch?v=DdOn6PrH ... lIKSWrnKoq
Mira
Veterán fóra

:-D

Koukam ty se na klet dost tesis. No jsem zvedav zda mi to vyjde. Tohle je jen provozni skrabanec.

Rad bych do Klete dodelal svetla a listy a SPZ a takovy ty kravoviny at to na fotkach drobet vypada. Pocitam, ze letos bude Klet bez skrabancu (nebo jen tak symbolicky) pac jsem se poucil. Ale kastli mam spatne opravenou, malo jsem brousil, pod lakem jsou hnusny rejhy a diry, takze je celkem pravdepodobny ze ho s vidinou este jedny opravy laku opet radne potrapim. Mely by bejt slikopoloosy, mam slikokardany, takhle vybavenej jsem minule nebyl
maztekk
Veterán fóra

Teda Míro, to je tak když se toho člověk nebojí :-D :OK:
maztekk
Veterán fóra

Tě trochu povzbudím ;-)

Obrázek
Mira
Veterán fóra

Whoa! Bila mu slusi... Maj libove udelany narazniky..

Se k tomu ne a ne dostat, maje barak se spoustou prace rubam zahradu, kopu sklepy, cistim bazen, tepuju teppichy, bouram koupelnu, sekam travnik, steluju zavlazovani, pokladam kamenny zaprazi, vyvazim plne kary bordelu, navazim plne kary sterku :-D a shanim motor do michacky.

Mezitim vsim obcas vyrazim do prace a na rangeeho jsem od klete nesahl, koukam ani sem nedal fotky jak jsem tam elegantne ulomil kolo....

Ale to se podda, po vejplate vyrovnam dluhy co jsem si nasekal na objednavkach :-p , prijdou nejake dily tak to zas drobet popozenu..... Uz moc nechyba...
maztekk
Veterán fóra

Jo máto chlapec pěkně vychytaný. Na levé model na pravé 1/1 :lol:
Mira
Veterán fóra

Takhle si sem dam misto na par vobrazku z Klete
Mira
Veterán fóra

A ze se vylozene neflakam, tak plne funkcni dnes na malem svezeni, jen takova ilustracni

Obrázek
Mira
Veterán fóra

... Musim sem dat tadyhletu fotku. Neni na ni nic zajimavyho, ale vaze se k ni kouzelna historka.

Obrázek

Byl jsem prezouvat gumy na kombika. To este neni vono. Vyndal jsem z kufru rangeeho a jel za roh prozkoumat, jak se kluci cini s dalnici nebo co to tam staveji. Jezdim jezdim, zajezdil jsem s borcem co mel na krku pakovku a jezdil s valcem na dalkove ovladani :-D a pak jsem prisel k tomuhle mistu. Tam co je ten vybetonovanej stverec byla dira a v ni chlap. To ja ale nevedel. Okolo chodil typek s kyblickem a zalejval betonovy vobrubniky. Najednou kleknul k tomu mistu, strcil hlavu dovnitr (to me upoutalo) a zacal volat: Tak jsem vsechnu vodu spotreboval na ty zápatky. Tak já du. A sebral se a odesel. Tak cumim proc to rikal do ty diry kdyz tu se zevnitr ozvala odpoved kolegy ....: ..Kdyz ja nevim, jestli to tu muzu nechat takhle doutnat.... :mrgreen: a ten s tim kyblikem uz ho neslysel a on sam pak uz taky nic nerikal tak jsem popad rangeeho a radsi utek :-D :-D :-D

Treba to melo naky rozumny vysvetleni, rozhodne ale mne jakozto kolemjdouciho tahle vytrzena konverzace znacne pobavila.. :-D
Mira
Veterán fóra

Obrázek

Nejdriv je treba poklidit stul...
Deff maniak
Píšu hodně

Jak to tady čtu tak jsme na tom s auty stejně. :-D
Lenost je mocná nemoc :-D :-D
Jiří Huser
16 let
1:8 Land-Rover D130(minulosti)
1:8 Vaterra acsender K5 blazer
1:8 Vaterra ascender ford bronco
Za chvíli vectra B ;)

http://jerrrrry.rajce.idnes.cz/
Mira
Veterán fóra

Copak lenost. Ja linej nejsem. Teda, jsem, no, taky jesitnej a egoista a mozna i psychopat. Nejaky rysy teda rozhodne mam :-D

Nooo je cas drobet pichnout do Rangeeho. Sezonu si vesele odjezdil, nejaky vetsi akce, se spoustou z vas jsme se potkali, ja zjistil, ze vas Rangee doopravdy vlastne nezajima :-D a tak jsem ho jen tak provozoval... Az jsem videl toho magora Pitaka tak jsem se rozhodl zas drobet k aktivite. Ale ja na to uz nemam dvanactihodinovy sichty, ale jen tak solich po veceri. Takze to bude jako dosud -pomale :-D ..

A abych to nebyl ja tak zacnu ne normalne, ale zezadu. Ja teda k zenam pristupuji zejmena zpredu, prevazne k te me, ... To s tim vlastne nema nic spolecnyho. Zkratka jsem ozivil chasera. Takze zezadu jako od privesu, rozumite.. Ha ha...

Noo a je tam i drobet ciziho peri, .. Honzik mi ho opatril svetylkama. Todle ja neumim, ted pripajet to naplacato vedle sebe to jo, ale bude to delat vse jako zadek auta - blinkry, obrysovky, brzda. Espezetku estli to nakou ma. K autu bude kulturne jackem.

Obrázek

Dale je tomu treba nahradit zaves. Pri chaserove posledni jizde jej ocko uplne opustilo..

Obrázek

Taky trosku posunout nahoru, jak je Rangee mocny, visel za nim drobet zkopce..

Obrázek

Snad to reseni traxxas kloubku a mekke zavitovky opatlane lepidlem a zapustene hluboko do voje snese. Coby ne.

.. :-D to je modelarina

Obrázek

.. Este je to treba drobet zakamuflovat, to se voplaca nakym kitem... Taky zakamufluju cubu na kouli, to vyresi kousek psh... Ale to je hudba budoucnosti, ted musim jit soulozit.

Obrázek

Taky jsem tam dal ve Vimperku zvitezene gumicuky, nezbytna karimatka (kvuli ktere mam vlastne cely prives) je jen provizorni a bude jich tam minimalne 5 a funkcnich. ... Taky jsem zahodil mekkopruziny a nabarvil tvrdopruziny. Ale nelibi se mi jak je to na nich tvrdy a asi jich kus ustrihnu.

Obrázek

Obrázek
Mira
Veterán fóra

Takove male porovnani. X hodin prace, co dopadlo takhle skvele a ja s tim jezdim tak, jako by to byl nejobycejnejsi plastovej nalepovak od axialu. On vlastne je :-D

Obrázek

Obrázek

Zpět na „SCX10“