Tak kluci valím až ve čtvrtek,kdyby jste chtěli tak bych pojezdit šel ve středu,dělám do 15h,tak někdy později,bych šel!!!Jestli se domluvíte,tak dejte vědět,Wollf na mě má telefon :OK:
ty jo,na Fandu se tady taky reaguje :-) No já můžu jen ve středu,pak až 3.7. a to by mě sakra svrběli prsty! Ale přišel jsem s tím jako druhej,byl to nápad Míry a Wolffa,takže když se domluví na ČT,tak to budu samozřejmě respektovat(ale opláču to :-D ) Jen bych ze samý radosti,že mi to jede šel jezdit...
Pro mě sice pohodlnější čtvrtek. Ale když tolik lidí může i neska a Fandovi to jezdí a já to zmeškal (a to je to fakt stroj!!! 8) ), rád se připojím dnes. Akorát 6 je šibeniční, dělám do 5, do 6 ženu do práce, domu dítě normální hadry (v mým pracovním je procházka v lese potokem docela blbá) a hurá. Po 6 jsem na Borku. Ve štvrt řekněme. Jezdím... Svižně.
Tak když na mě počkáte někde na kraji, abych Vás našel, připojím se dnes.
Ale. Počítal jsem spíš se štvrtkem a tomu přizpůsobil nabití mojí jediný Nimhky - má tak 3/4 hoďky jízdy, možná půl - máte někdo aspoň trochu nabitou baterku, pozor, mam konektor tamiya? :oops:
jinak se svezu aspoň co baterka stačí. Třeba dá eště hoďku. :evil: Nebo taky štvrt. A nebo byste měli kleštičky, konektory a já bych si to přecvakal. K Turkovi se neska nedostanu, jestli je teda vůbec má...
OK,kolem šestý jsem tam,do 6.15h čekáme s výjezdem an opozdilce.Miro na ty bullet konektory to nepřecvakáš,pájí se,a ten jeden k tomu ještě špatně páč je mělkej.V nejhorším ucvaknem obojí,izolačkou k sobě a doma si to doladíš :OK:
... tak jestli bude s sebou mít někdo baterku navíc, tak dráty klíďo na sucho k sobě, na izolačku budu myslet.
Na doladění toho mám ještě moře, vždyť i baterku mam chycenou jako prase jen el svorkama, hledám vhodné umístění co do jízdních vlastností. Asi jsem teda už našel, ale zase nemam prodlužku na kablík od serva, abych dal eletriku do vodotěsný škatulky co na to doma čeká a udělal místo na platíčko pod baterku. No teeda.
čaute klucí, včera jsem mluvil s Martinem a je na ježdění nadrženej jak šestnáctiletá svazačka. Domlouvali jsme se že bychom šli na Orty v neděli třeba v 9 ráno... třeba na hoďku, hoďku a půl, páč pak si zase musíme každej po svejch starostech... tak kdyby jste se chtěli někdo přidat.