maztekk píše:lukino343 píše:Konvertak ako si dal prec to rozmazanie ked mas pohlad z vnutra? Dik
V nastavení hry - kvalita shaderu na nízké pro detail interiéru :OK:
vdaka :)
maztekk píše:lukino343 píše:Konvertak ako si dal prec to rozmazanie ked mas pohlad z vnutra? Dik
V nastavení hry - kvalita shaderu na nízké pro detail interiéru :OK:
zidon155 píše:Nechcete nekdo udelat do hry NISSAN PATROL Y60 long prosim? ;)
( staci jen hodit model s hejbacima napravama a texturama do hry ... svetla, prevodovku, nastaveni podvozku a tak bych uz si pak dodelal sam ;)
Docela mi chybi :YOP:
maztekk píše:zidon155 píše:Nechcete nekdo udelat do hry NISSAN PATROL Y60 long prosim? ;)
( staci jen hodit model s hejbacima napravama a texturama do hry ... svetla, prevodovku, nastaveni podvozku a tak bych uz si pak dodelal sam ;)
Nejsi sám kámo, taky bych byl vděčný.
lukino343 píše:našiel som Tatra 816 6VWN9T 43 612 8x8.IR ale v divnom formate :/
Patholog píše:lukino343 píše:našiel som Tatra 816 6VWN9T 43 612 8x8.IR ale v divnom formate :/
Potřeboješ k tomu SLIDWORKS abys to otevřel , ani můj konvertor co umí hafo formátu to nedokáže překonvertit
lukino343 píše:maztekk píše:zidon155 píše:Nechcete nekdo udelat do hry NISSAN PATROL Y60 long prosim? ;)
Nejsi sám kámo, taky bych byl vděčný.
Nema niekto Ladu?:(
no107064 píše:Prosimvás, neví někdo jestli nebyl nějakej update? dřív jsem náklaďáka kácel stromy a teďka to vůbec nejde?
Patholog píše:no107064 píše:Prosimvás, neví někdo jestli nebyl nějakej update? dřív jsem náklaďáka kácel stromy a teďka to vůbec nejde?
Update byl 25.12.2015 kacení stromu se dalo nastavit v media.zip ve složce classes ale názvy xml souboru stromu a hodnoty neznám třeba poradí strýček Gloglo :)