Ten “aktivátor„ plastů se pořád ještě vyrábí a jde sehnat v jakémkoli obchodě, kde prodávají barvy (i v obi atd) pod názvem bezbarvý základ na plasty. Barva tam pak drží výrazně lépe.
Bifi13 píše:Dneska jsem provětal káru venku tak jsem na rajče přidal foto. Jo a taky jsem zhotovil řetězy
Nuu Fando Super jak pise Bifi naradi rezerva atd a udelat neco extra ..kocar parada.. Bifon uz to chci videt v laku..je to stale lepsi a lepsi.. Bedna byla jen pokus... Ale super bavilo me to..jen ten cas..porad v chebu a pres tyden nestiham nic!!
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
jo kluci díky,Stepix-kdyby jsi to našel v garáži a nebylo to přemrzlý :-) tak to rád zkusím,můžu to vyzkoušet na tý odříznutý střeše :OK: Jinak děkuji za nápady,ale abych byl pochopen-korba by znamenale kopici broušení,atd a tomu se chci co nejvíce vyhnout,protože to budu dělat poprvý,navíc ta plachtička bude podle mýho vypadat moooc pěkně.A rezerva a nářadí bude hned za kabinou na přepážce,no uvidím třeba to ještě změním,ale to jak to mám v hlavě mi přijde osobně nejhezčí.Chtělo by to ale z mé strany méně kecat a více dělat :OK:
[quote="MisakMike"]tak uz jsem nejak spatlal i ten Y link, snad to bude drzet no...
Mas to hezky, ale proc jsi ten predni Y link neudelal stejne jako zadni linky??nema to zadny vliv..normal jen tycky uplne stejne jako to mas v zadu..jako to mame my vsichni!! zadne svarovani..nic
S.O.S -kluci psh 1.5mm 20x20cm aspon,(když bude víc nevadí)kdyby jste někdo měl,zaplatím.Dnes jsem jezdil hodinu po ČB,a nesehnal.Až jsem si říkal,jestli lezu do těch správných obchodů :-p
No tak toho jsem se bál :-D ,ještě ladím Honcho(55T motor) a kastlí Defíka jsem nehnul,protože NEMÁM psh na zadělání boudy-přepážku za řidičem...a taky si zcela nejsem jistý,možná to ještě změním a nebude pickup,nějak tíhnu k tomu trialu než scale,a postahoval jsem dnes nějáká foto Defenderu v exterem úpravě,tak jestli z toho nakonec nebude spíš Defík-traktor(rozuměj trial :-p ) No zkrátka boudu musím zadělat tak jako tak,a nemám matroš!
za 1800,- páč u toho je nasypáno úplně všechno!Od oken až po blinkříky,zrcátka,vnitřek,zkrátka všechno.No jestli bude zájem,at z toho zbastlím cokoli něco mi určitě zbyde :-D ,a jestli to bude trialovka tak zbyde hodně :-D :-D :-D