Zdravím
Je mi to trochu blbé, ale za zeptání snad nic nedám že? :-) V kečupu mám vytvořený model expedičního (?) Jeepu Cherokee XJ .. Jo další Jeep, kterejch už je celkem dost, ale žádnej co je k dostání není to co by se mi líbilo a proto bych ho chtěl dostat do hry, ALE na scriptování já sem úplný kopyto, spíš horší :-p Ovšem když jsem si to tady tak prohlížel, tak mi hned bylo jasný, že tady na to jsou ty správný páky :OK: A tak bych měl takový "skromný" dotaz: Našel by se mezi Vámi někdo kdo by měl čas a náladu a to, aby tohoto indiána nahodil do hry? Úplně na to nespěchám, konec konců já si s tím autíčkem hraju takřka pořád a furt bych na něm něco měnil, ale stejnak bych ho moc rád viděl ve hře.
Přihodím i pár obrázků:

podvozek není na 100% podle reálu, ale mě to takto stačí

Na ten vozík jsem si myslel, že by se dalo naložit dřevo popřípadě na něj nahodim nějaký bedny a dal by se použít pro garážový body

Doufám, že nikoho moje troufalost neurazí, to bych byl nerad, ale zároveň doufám, že se ho někdo ujme ;-)
Samozřejmě, že kdyby někdo měl zájem, tak mu model bez problémů zašlu, třeba jen aby se na něj mohl podívat a pak usoudit, zdali to má vůbec cenu.