Pitrsonn
Přispěvatel

Re: "SPiNTiRES" - TATRA 813 pro novy UPDATE str.247! :)

Ako ... to tam nebolo nič lepšie ako kríženec T111 a Jamala ? ...
V12
Píšu hodně

Praveze mne sa paci zrovna ten krizenec. Jamalov je plny FarmSim. Inak za toho Phoenixa som uz bol potentovany, zatial to tam este je. Uvidime, ako dlho.

Obrázek
maztekk
Veterán fóra

Proč???
V12
Píšu hodně

Pretoze Jamalov je plny FarmSim. Premyslal som aj o T162. No ja neviem velmi modelovat, tak to necham inemu.
Apseron1
Přispěvatel

[quote="V12"] Inak za toho Phoenixa som uz bol potentovany, zatial to tam este je. Uvidime, ako dlho.
Jestli jsi měl mna mysli tenhle komentář , tak si z toho nic nedělej bo to napsal nějakej zapšklej trotl který nikdy nic nevytvořil a má z toho trauma :D

kalidos131 13. led. v 5.20 odp.
Nedodělaný mod s mnoha chybami , nevzhledná textura kabiny , addony nedoladěné při použití vozu na klady + přívěs na dlouhé klády po naložení auto odmítá zatáčet a je nákladem stále tlačeno v přímém směru, addon korba na krátké klády + vlek čtyřosý je úplně na nic, protože na většině map je nakládací prostor malý a nejde vlek naložit pouze při použití druhého vozu s jeřábem a naložit manuálně u kiosku, nedivím se , že nejdou použít další addony, protože toto vozidlo je orginál tahač a má kratší rám, jo a addon točna taky nefunguje , takže s prominutím auto na piču a do hry se v této podobě nehodí je mi to líto , ale toto není doladěný mod sorry hoši.
lukino343
Přispěvatel

Apseron1 píše:
V12 píše: Inak za toho Phoenixa som uz bol potentovany, zatial to tam este je. Uvidime, ako dlho.
Jestli jsi měl mna mysli tenhle komentář , tak si z toho nic nedělej bo to napsal nějakej zapšklej trotl který nikdy n.

Vzdy sa najde niekto kto ma vela reči ale preto nezrobil nic.. 3 krat som tam mu nieco odpisal ale radsej som to aj vymazal :D
V12
Píšu hodně

Nie, to nie je ono. Bolo to anglicky, ale uz to odtial zmizlo. Prispevok sa tam objavil 4 dni dozadu, vcera vecer tam este bol, dnes uz nie. Takze cakam, kedy to admin zabanuje. A aby som napisal pravdu, velmi luto mi nebude, osobne to auto nemam rad (Agro).
Pitrsonn
Přispěvatel

a čo normálna T111 ? Ako .. na komenty sa vykašli (nikdy neuspokojíš všetkých) a tuším, že na workshope je admin samotný Pavel, pod nickom "Shadow Lord of Darkness Undead"

Ja hodnotím Phoenix kladne, model je veľmi kvalitný, akurát mu chýbajú vlastné addony, akurát tie treba najprv spraviť ... a nefunkčný tractor je chyba niektorého z módov (nie tatry), príves so 4 nápravami je frajerská vec a asi je to najlepší addon z phoenixa
V12
Píšu hodně

Na tocnu sa pozriem. Pri mojich testoch to s nou jazdilo, ale opat moze byt, ze iba vdaka toho, ze v editore mam hromadu kadecoho, takze problem moze byt zhodny s tym, ktory znemoznil nakladku dreva.
Z komentarov si tazku hlavu nerobim, inak WorkShop je jedna velka bieda, fakt kvalitne veci by sa dali spocitat na prstoch jednej ruky.

Vratim sa ale k tomuto Jamalu - este je daleko od stadia pouzitelnosti v hre. Do modelu treba doplnit dalsie drobne veci - pridat zadne svetla (stywy asi zabudol), ochranu svetiel, ponastavovat occlusion, nasavanie, urobit kolesa - tie od BruteTerrora z obrazkov su iba docasne, origo mam. Dalej treba doplnit ochranny ram pod motor, ten origo model nemal. A na zaver nejake tie addony typu rezerva a pod. Opat je tu jeden problem, ze to auto je prikratke, takze vela priestoru na vymyslanie nie je. Uz drevarska korba na kratke drevo trci dost dozadu, takze pouzitie privesu nie je uple idealne. To mozno poriesim nadstavcom na ram tak, ako u mojich predoslych kreacii. Dnes sa skusim pohrat so zeriavom, na tento podvozok by pasovat mal, kabina je podstatne nizsia, ako ma Phoenix, takze by to nemal byt problem. A ako posledny bod programu - musim este doladit specular a normal textury.
TheSunCZ
Nově příchozí

Zdravím
Je mi to trochu blbé, ale za zeptání snad nic nedám že? :-) V kečupu mám vytvořený model expedičního (?) Jeepu Cherokee XJ .. Jo další Jeep, kterejch už je celkem dost, ale žádnej co je k dostání není to co by se mi líbilo a proto bych ho chtěl dostat do hry, ALE na scriptování já sem úplný kopyto, spíš horší :-p Ovšem když jsem si to tady tak prohlížel, tak mi hned bylo jasný, že tady na to jsou ty správný páky :OK: A tak bych měl takový "skromný" dotaz: Našel by se mezi Vámi někdo kdo by měl čas a náladu a to, aby tohoto indiána nahodil do hry? Úplně na to nespěchám, konec konců já si s tím autíčkem hraju takřka pořád a furt bych na něm něco měnil, ale stejnak bych ho moc rád viděl ve hře.
Přihodím i pár obrázků:
Obrázek
Obrázek
podvozek není na 100% podle reálu, ale mě to takto stačí
Obrázek
Na ten vozík jsem si myslel, že by se dalo naložit dřevo popřípadě na něj nahodim nějaký bedny a dal by se použít pro garážový body
Obrázek
Doufám, že nikoho moje troufalost neurazí, to bych byl nerad, ale zároveň doufám, že se ho někdo ujme ;-)
Samozřejmě, že kdyby někdo měl zájem, tak mu model bez problémů zašlu, třeba jen aby se na něj mohl podívat a pak usoudit, zdali to má vůbec cenu.
zidon155
Píšu strašně moc!

Juu - pekny Ciro cece :tleskam:

Musime poprosit V12 bo Pathologa o predelani/vlozeni do hry - ja muzu pak pomoci s ladenim xml - chovani vozu ve hre, perovani, svetla, prevodovka .. ;)
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
V12
Píšu hodně

Ja mamtoho momentalne dost, jeden Jamal tesne pred dokoncenim, potom standardny Jamal a k tomu este T816. Takze do konca mesiaca neberiem nic dalsie.
Patholog
Přispěvatel

Já jsem na tom podobně jako V12 , Děkám tu moji t815-7, + nádstavby a ještě se snažím udělat svůj jeřáb.
No a aby toho nebylo málo tak mám do toho svoje soukromé opravy PC , NTBK a další.
Holt samotnému se to špatně dělá a do toho děti.
Když nikdo nepomůže a neporadí tak vydání T815-7 odkladám , dokud se nenaučím hýbací věci na autě ;)
TheSunCZ
Nově příchozí

Jak sem psal, já na to nespěchám, aspoň můžu dodělat ten vozejk a nějaký věci okolo ;-)
korvetak
Přispěvatel

Malá ochutnávka z mapy NW Trails - offroudění v MP. ;-)

[youtube]fCsk4RIYmkc[/youtube]

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“