JiriBenes
Nově příchozí

Ano přesně jak říká Borik. Navíc pokud nechceš používat vypínač prostě ho ucvakneš a zaizoluješ vodiče ==> píše se to tak i v návodu. ;-)
rtomecek
Nově příchozí
Kontaktovat uživatele: WWW

No jestli se uz pocita s tim, ze se ten vypinac podela, je to blby. V tom pripade by bylo jednodussi ten vypinac nedavat vubec. Zase kdyz jsem ho odstrihnul, mel jsem problem s pripojenim k PC. Ale vypinac me az tolik netrapi, je to spis otazka vkusu a u mne ted jeste zvyku.

Ostrihnout a ucvaknout - zkusste si pak nekdo pripojit regl k PC. Bez laborace s vypinacem jsem ho nepripojil...
Traxxas E-Revo VXL, Axial Wraith, Axial SCX10
www.mojemodely.cz, CalcRC
JiriBenes
Nově příchozí

Nevím jestli se předpokládá s tím, že se vypínač podělá. Podle mě je to naprosto správná logika, jedná se o potencionálně slabé místo regulátoru a tak ho pan David vyřešil velmi elegantně. Navíc pokud chceš mít regl bez vypínače stačí ti na to i obyčejné nůžky (stiifiimu stačili i zuby :-D ) a lajkovi to usnadní práci (nemusí nic letovat)
rtomecek
Nově příchozí

Precti si jeste jednou muj posledni prispevek. ;)
Uz hodinu se tu snazim pripojit regl k PC, aniz bych sahnul na vypinac. Nejde! Pokud pouziju vypinac, funguje pripojeni bez problemu. Proto bych to s tim strihanim nevidel tak jednoduchy...
JiriBenes
Nově příchozí

Nevím jak se připojuje k PC regl DSYSu, ale předpokládám, že skoro stejně jako když ho kalibruju pákou vysílačky. Prostě vytáhnu baterii vychýlím páku a baterii připojím, nevím v čem by měl být s PC problém.
rtomecek
Nově příchozí

Nevis. A ja taky ne. Kdybych to vedel, nepisu to. Proste to nejde. Programovani vysilackou funguje trochu jinak. Jeste na to kouknu rano, moudrejsi vecera.

Jinak dnesni expe - vodeodolny DSYS vodu prezil, ale vodotesny Hitec uz nee. :lol:
JiriBenes
Nově příchozí

Podle návodu to nefunguje?

Připojení k regulátoru
- Odpojte kabel řízení regulátoru od přijímače.
- Připojte programátor k regulátoru viz obrázek, připojte
akumulátory k regulátoru a ponechte spínač regulátoru (BEC)
vypnutý. K zapnutí budete vyzváni při prvním použití tlačítka
„Zapsat“ nebo „Načíst“ v programu dsysLINK. V případě, že pro
napájení přijímače a serv používáte jiné napájení než z BEC, pak
zasuňte prostřední pin s červeným vodičem do konektoru JR. Po
dobu programování je nutné mít zapojeny všechny tři vodiče v
konektoru JR (motor můžete ponechat připojený k regulátoru).
(Pokud programujete regulátor bez komunikace, pak při každém
novém programování odpojte a znovu připojte akumulátory)
rtomecek
Nově příchozí

Navod jsem samozrejme cetl. Pripojeni k PC jsem delal uz Xkrat. Az do odpojeni vypinace VZDY bez problemu...
Borik
Píšu hodně

JiriBenes píše:Nevím jestli se předpokládá s tím, že se vypínač podělá. Podle mě je to naprosto správná logika, jedná se o potencionálně slabé místo regulátoru a tak ho pan David vyřešil velmi elegantně. Navíc pokud chceš mít regl bez vypínače stačí ti na to i obyčejné nůžky (stiifiimu stačili i zuby :-D ) a lajkovi to usnadní práci (nemusí nic letovat)

Opravdu je to přesně takto: vypínač je z hlediska funkce ta nejméně spolehlivá součástka. A když se pokazí, klidně se může po akci vyměnit, ale hlavně, že to neohrozí provoz modelu. Samozřejmě, že by se tam mohl dát kvalitativně mnohem spolehlivější vypínač, ale zase by se to celé prodražilo. A to by asi vadilo víc.
Mic víc v tom nehledejte.
rtomecek
Nově příchozí

Tak chyba byla mezi zidli a klavesnici. :? Dnes z 10 pokusu 10x pripojeno k PC, bez problemu. Tusim, kde jsem delal chybu - pripojil jsem baterku driv, nez jsem stiskl tlacitko "Nacist regulator".
banjo
Přispěvatel

Ja som na svojom novom DSYS 56 vypínač odstrihol a nebolo ani treba pájkovať káble do hromady.Regl sa chová ako zapnutý .Samozrejme zaizoloval som ich ale sú oddelené nie spojené.
SCX-10 2.4Ghz CHEROKEE
SCX-10 2.4Ghz HONCHO/JEEP JK
E MAXX brushless turnigy 150A
E MAXX brushless mamba monster
nejeké éra
Lee93
Veterán fóra

Kluci, mám takovej problémek. Mám DSYSe 54ku a při rozjezdu je auto líné a rozjíždí se jak v autoškole. Žádný prudký start jako u starý 30tky co jsem měl dřív. Akceleraci mám 0,1 sec. (tu nejkratší). Vůbec nevím, co už s tím.

Laicky řečeno, šlápnu na plyn a auto se v klidu, pozvolna rozjede.. :mrgreen:
Lee's - Frames official e-shop - Jakub
AWayOfLife - Jeep JK
Rajče gallery - Lee93.rajce.net | Lee's - Frames official website - lees-frames.cz | FaceBook group - Lee's - Frames
rtomecek
Nově příchozí

No moc se toho resit asi neda. Sparoval si regl s vysilackou? Nastavoval si to vysilackou nebo pres USB? Pokud pres USB, muzes sem postnout nastaveni?
Lee93
Veterán fóra

Spárováno je, to by jinak nefungovalo, ne?. Vysílačku mám DX5ku a dělal jsem to progr. kartou.
Lee's - Frames official e-shop - Jakub
AWayOfLife - Jeep JK
Rajče gallery - Lee93.rajce.net | Lee's - Frames official website - lees-frames.cz | FaceBook group - Lee's - Frames
rtomecek
Nově příchozí

Jedna vec je parovani vysilacky s prijimacem, druha vec je parovani vysilacky s reglem. Ono to prave nejak funguje, ikdyz se nesparuje. Nekdy lip, nekdy hur, nekdy vubec. Jestli je to sparovany a karta nekeca, tak uz me nic nenapada...

Zpět na „Pohony a regulátory“