s origo a neorigo baterkami jsem si nikdy nezahrával. Když vyteče, nebo ti bouchne ta za pár ušetřenejch kaček, tak půjdeš pro nový foťák. A pokud máš foťák nový, tak ti v případě vytečení padne záruka. Můj názor.
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
Ahoj Tome, s názorem se kloním k Pepovi.Když Ti vyteče Dědečkova klobása :-D :-D ,je to menší zlo než baterka do nového foťáku.Origo články mají lepší parametry.Jak jsem říkal na expe. ,záleží jestli ta baterka je z ranní nebo odpolední šichty. 8o :-D :-D Karel
Kdysi jsem řešil ten samý problém do malýho olympusu a nakonec jsem koupil neoriginální která stála čtvrtinu ale taky vydržela nafotit čtvrtinu fotek i když měla stejný parametry.Podle mě je to spíš o té kapacitě a někde ty peníze musí být vidět.Ale to je má zkušenost a nemusí to tak být vždycky.
Tak toho se chlapy bojím asi nejvíc, že nevím jaké dítě to zrovna zmatlalo dohromady a jak píše Lukáš o té kapacitě už jsem taky slyšel . No nic zkusil jsem to, nemá cenu šetřit na nesprávných místech radši si připlatím nebudu riskovat zníčení foťáku, díky za pomoc ;-)
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
hele mne to trha zily a baterky ale ja taky nemuzu.. vytahnu max.Sumce za humna.. ale po posledni akci mne ten absták obzvlast sééére ..tož tak :-( ..a už se těším kdo / co / kde / kdy uspořádá na další Brdských ...stovkách :YOP:
S tím abstákem nejsi sám Rosto :-D . Mě zítra dorazí foťák, tak nejspíš v neděli vezmu malého bratránka za barák, půjčím mu Wraitha a já budu fotit a kochat se, tedy spíše učit se s tím ;-)
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
tak mi to nedalo. V garáži jsem se díval se před hodinou s pivem v ruce na rozdělané auto. Už je hotovo, připraveno na víkend. Nové vodomilné servo s prodluž. kabelem (díky Rosťo), nalepená guma, namazáno, ošetřeno a otestováno. Staré servo ožilo, takže bude do zálohy. Novej motor mám taky. Snad žena povolí a pustí mne o víkendu ven. :-D
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel