Tento podvozek je super, fakt nádhernej, samý hejblátko a udělátko a to je parádni! :) Jediné, co mi tam nesedí je ten výfuk. Možná to je jen fotkou, ale připadá mi krapet menší. Jinak žádný normální auto, které má dvouokruhové brzdy nemá zadní hadičky na téčko. Co vím, tak jsou zapojené křížem (pp a lz a lp a pz), aby nedocházelo při brzdění do smyku.
Teda vy mu dáváte :-D nakonec k vuli vám ty brzdy vyrobí aby dokázal že to funguje :-D Propána je to model je teda moc krásnej a podvozek vypadá líp jak na mým opravdovým autě ale řešt barvu hadiček nebo jak je má zapojené :-D no na druhou stranu přiznej te se kdo zvás by to autíčko nechtěl? :CIAO:
Furt se mi nedaří narvat do auta elektroniku tak, aby něčemu nepřekážela. Takže dalším cílem je výroba benzínové nádrže, kterou má JK na boku a do ní schovat regl. Kabelů je pod kastlí docela požehnaně. Dalším cílem bude zakrytování spodku plechy. Spíš jen části pod rozvodovkou a převodovkou. A co se týče zakrytování, tak dalším úkolem jsou zřejmě PSH bočnice na přední část šáska jako podběhy. Opět je problém s kabely od baterky :/ Ani by jste nevěřili, jak málo je tam místa, když jen kabel od reglu vadí správnému umístění kastle :mrgreen:
Taky věřím, viz foto u mě... já to narval podel toho interieru a už to tam mám úplně přecpaný... navíc mám ještě elektro všechno na kastli přidělané a komponenty na šásku, tak to musím při zapojení všechno propojovat, baterka mi tam taky čouhá do předních podběhu :-D není to sranda :-D
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
Tak jsem chtěl trochu uživit nápravy, takže jsem se vrátil k mé oblíbené kombinaci barev. Hlavně mě štve, že Axial nápravy vypadají jak klády, takže jsem vzal brusku a udělal nějaký kosmetický úpravy. Hlavně zkosil hrany a něco vybrousil :) Náprava je ale vyztužená zevnitř plast. trubkou :)
no prosím tě ... ono to funguje,prostě ty se toho nebojíš ale já jo.myslel jsem že to také zbrousím,protože to je fakt kládiotní.ale po tvé úpravě je super.ve finále ale celek je neskutečně úžasný jak 1:1.
Tak jsem dokončil obě nápravy a ještě nám pěkně zmrzlo jezírko, tak jsem s JK zkusil trochu driftovat. Bohužel to nemá takovej výkon a rychlost, takže žádný točárny s tím nešli :D
Měl bych jednu hnidopišskou poznámku... na nápravách by mělo být místo JK Dynatrac :-D... máš to fajnový...taky už se musím dokopat něco udělat, ale škola mě brzdí...
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT