hombre69 píše:co mi to děláte já se k milanovi tak těšil 26.7 až 9.8 mám tábor pokuste to naplánovat mimo toto datum moc děkuju :FINE:
Neboj,neboj...však Milan to napsal na 19.7. tedy já už to tak si napsal do kalendáře... :oops:
hombre69 píše:co mi to děláte já se k milanovi tak těšil 26.7 až 9.8 mám tábor pokuste to naplánovat mimo toto datum moc děkuju :FINE:
Čefa66 píše:Vzal jsem dneska Tojku na malou procházku ........A.............................. :-D ------ JEN SE MI POVOLIL ČERVÍK NA PASTORKU. Upravil jsem ještě trošku řízení, mám zase trošku větší rejd, na hrbech se to chová pěkně, ale na rovině hrůza :-(. Obul jsem nová kola a jsem pln očekávání : :-D :-D :-D Servo budu mít sebou, kdyby něco.
mesany píše:Čefa66 píše:Vzal jsem dneska Tojku na malou procházku ........A.............................. :-D ------ JEN SE MI POVOLIL ČERVÍK NA PASTORKU. Upravil jsem ještě trošku řízení, mám zase trošku větší rejd, na hrbech se to chová pěkně, ale na rovině hrůza :-(. Obul jsem nová kola a jsem pln očekávání : :-D :-D :-D Servo budu mít sebou, kdyby něco.
... a prej nebudu trénovat... 8o :-D