Ako mas porobene CDT ? Je na tej korbe delene ? Nerobil si na nom Reset xForm ? Mas na nom spravne normaly ? Skus cele CDT naklonovat a premenovat na nejaky objekt, exportni to do .X, natiahni do editora a skontroluj, ci sa klon CDT zobrazi tak, ako ocakavas. Ak su totiz otocene normaly, tak kolizia nefunguje.
V12 píše:Ako mas porobene CDT ? Je na tej korbe delene ? Nerobil si na nom Reset xForm ? Mas na nom spravne normaly ? Skus cele CDT naklonovat a premenovat na nejaky objekt, exportni to do .X, natiahni do editora a skontroluj, ci sa klon CDT zobrazi tak, ako ocakavas. Ak su totiz otocene normaly, tak kolizia nefunguje.
Je to kolmica na plochu, ktorej pociatok je v tazisku plochy a pokracuje von z plochy. Ked si zoberies kocku, ta ma 6 stran a teda 6 normal - jedna pre kazdu stranu, pricom vychadzaju z tazisk stran. Pokial normaly smeruju "von" z kocky, vsetky strany kocky sa v SpinTires zobrazia. Ked ale niektora normala smeruje "dovnutra" kocky, tato plocha sa nezobrazi. V 3DS Max je modifikator Normals, ktory umoznuje preklopit normaly jednotlivych ploch modelu, pokial je s nimi problem. A ten byva prave po Reset xForm.
no107064 píše:V12: tys při posledním updatu ubral jamalovi váhu? teďka vyjede kopec co nic menšího nevyjede¨.
Tak tomas pravdu tiez som to skusal ...Jamal teraz vynde kam chces a ziadne auto tadial nevinde...lebo Jamal nezapaduje lebo je laksi ako tie ostatne nakladne auta...skusal som to na Modrom Jamale
Nie, stale ma v zaklade 14 ton, tolko mal od zaciatku. Je mozne, ze to robia kolesa - tie BruteTerrorove maju nastavenu trakciu na Offroad, Masa supersingle zasa Chained, aby to slo lepsie v tazkom bahne (za cenu vrazednej spotreby). Povodne bolo Default.
Testnite tie Jamaly v MP, ja som to testoval, ale nie velmi dokladne, nebolo casu :oops: