to podtím je nabijecka kdyz sem jeste bastlil elektroniku.. mam ji taky jako zdroj prave pro to autoradio.. vyhranenej nejsem takze zapnu Beatradio a jedu mjusic co hrajou ;-)
mne se zdaj velky Josef.. a pri rejdu a propružení OK? :-p nemrdlaj ti to o kastli? takova pekna kastle skoda do ni hned řezat :-D no ve finale to musi sednout tobe.. nekdy to vypada na fotce jinak a pak v realite ok ;-)
haiso píše:mne se zdaj velky Josef.. a pri rejdu a propružení OK? :-p nemrdlaj ti to o kastli? takova pekna kastle skoda do ni hned řezat :-D no ve finale to musi sednout tobe.. nekdy to vypada na fotce jinak a pak v realite ok ;-)
Propruzeni je OK. Jinak to šmiknu dle potřeby. Lexan je přece na šmiknutí jako dělaný. Když už na to mám ty nůžky. ;-)
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
jsou ty kola ok? Moc velký, nebo moc malý? To auto je celý takovej mastodont, ale myslím, že by to mohlo fungovat. ;-) P
Baja T/A - takže originály - nedovedu si představit že by originály neseděly, drhly či byli moc velký. Nic vhodnějšího snad ani bejt nemůže. Jen ty disky nejsou score, ale z rock racera...
to jsou sice BAJA TA2 ale 2.2 z Bombera. Origo jsou 1.9. Ano disk není short course, ale je to bohužel nalepené. Odlepovat se mi to nechce. Už jsem tu boudu zvedl o 3 dírky a určitě to bude ok. Propružení je ok a rejd nedrhne. Takže se to musí prostě zkusit venku. Můžu tam vráti origo, nebo koupit jiné s vel. něco mezi tím. Zkusil jsem to jen lehce doma, nic to nedělá, ale doma se to prostě zkusit nedá. To bych přerovnal nabytek. :-D
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
tak Djáblo poladen na dalsi BBT.. :mrgreen: musime trochu poskadlit nervy prvních pozic :HI: at to nemaj zadarmo :-D rizeni poladeno, porizena jina vysilacka Spektrum DX4S (do +/-150st nastaveni serva), zvetseny rozvor, vymena disku.. tož jen vyrazit .. akorat nemam retezy takze jestli bude v Brdech snezit musim je rychle nekde vyšašit :-D :-D :arrow: http://haiso.rajce.idnes.cz/Diablo_BBT_ ... o_0035.jpg