Naklad pre garaz :

a pojazdna dielna :

... a samozrejme ako lesovoz :

Pohlad z kabiny, zatial bez Vasila :

Na zaver zamyslenie sa nad alternativnymi kolesami :

V12 píše:....
Na zaver zamyslenie sa nad alternativnymi kolesami :
lukino343 píše:http://www.worldofmods.com/spin-tires/cars/128-praga-v3s-truck-trial.html
v3s trial :D
Patholog píše:..Je někde možné sehnat starší verzi editoru?
Pavel sice přešel z Visual basic 12 na 8 ale od te doby to nerozjedu, a jak tu čtu tak dělá editor více uživatelům problémy díky.
Max píše:Patholog píše:..Je někde možné sehnat starší verzi editoru?
Pavel sice přešel z Visual basic 12 na 8 ale od te doby to nerozjedu, a jak tu čtu tak dělá editor více uživatelům problémy díky.
Je. :wink: Streja Google ho hned našel, koukám teď na něj,ale je na zahraničním serveru ke stažení.
Ale je datově obsáhlejší ke stažení v kompresnim souboru. :OK:
V12 píše:Nebodaj bol Update ?
Ako je to so zoomovanim mapy ? Stale mizne teren po aj malom oddialeni ?
Zapodievam sa myslienkou nejakeho celneho nakladaca, slo by cisto iba o funkcnost, nebolo by to nic svetoborne a ani podobne na realne UNC ci cokolvek ine. Proste aby to malo lopatu, ktorou naberiem sutre (distribucia na mape), nalozim ich na dumper, ten ich odvezie k trhline v ceste (po zemetraseni ???) a zasype, aby to bolo prejazdne pre drevarske supravy. Samozrejme jedna fura stacit nebude a takychto dier vo vozovke bude viac :twisted:
Existuje uz nejaky nakladac, alebo manipulator s lopatou pre SpinTires ? Bagre, ktore som videl mali problemy zobrat do lopaty sutre, takze su iba na paradu.
V12 píše:Nebodaj bol Update ?
Ako je to so zoomovanim mapy ? Stale mizne teren po aj malom oddialeni ?
Zapodievam sa myslienkou nejakeho celneho nakladaca, slo by cisto iba o funkcnost, nebolo by to nic svetoborne a ani podobne na realne UNC ci cokolvek ine. Proste aby to malo lopatu, ktorou naberiem sutre (distribucia na mape), nalozim ich na dumper, ten ich odvezie k trhline v ceste (po zemetraseni ???) a zasype, aby to bolo prejazdne pre drevarske supravy. Samozrejme jedna fura stacit nebude a takychto dier vo vozovke bude viac :twisted:
Existuje uz nejaky nakladac, alebo manipulator s lopatou pre SpinTires ? Bagre, ktore som videl mali problemy zobrat do lopaty sutre, takze su iba na paradu.
V12 píše:Max :
Tu kabinu nedokazem upravit. Na to moje skusenosti s 3DS Max nestacia :oops: Len tak pre zaujimavost - tento model bol uz v ST2014 aj ST2015, podla vsetkeho pochadza z FarmSim - u 2013 alebo este 2009. Okrem toho, viac ludi na nom pracovalo aj pre poslednu verziu ST, ale zatial to nikto nedotiahol do konca, hoci uz to bolo velmi nadejne - vid par desiatok stran dozadu.
Model mam prevzaty z nejakej starsej mapy pre ST2014, pouzival som ho aj ja vo svojich mapach, urobil som na nom iba 2 upravy :
- do CDT pridana geometria blatnikov
- predny diferencial posunuty do strany ako v realite (povodne bol v strede)
Model V3S s ktorym sa tu niekto zaoberal poznam tiez, no bolo v nom uplne zle CDT, takze stromy a prekazky sli az do kabiny. Inak ani tento pouzity model nie je bez zavad, musim este cosi urobit s CDT v oblasti naprav, aby prekazky nesli cez ne, tym, ze V3S ma naraznik velmi vysoko, efekt prechodu pnov cez predny diferak je velmi viditelny a priam nechutny.
Pitrsonn :
Tu korbu urobim, nemal by to byt problem.
EDIT :
Nasiel som zdroj tej V3S :
http://spintires.nl/st14-praga-v3s/
Prave tento model aj s prislusenstvom som pouzival vo svojich mapach. Myslim, ze potom sa ho chytil zidon a vytunil na nom krutenie ramu.