TV Pá-Ne české a slovenské kanály: Seroše (i v týdnu): Na věky věků; Záblesk budoucnosti; Skladiště 13; Titanic - krev a ocel; Jak vycvičit draky. Si-fi, fantasy, horory, atd.: Jeskyně; Maska; Spider-Man 2; Sněhurka; Predátoři; Souboj Titánů; King Kong. Ostatní: Křižovatka smrti; Pod povrchem; Mistr zločinu; Štvanice; Drsný Shaft; Expendables: Postradatelní; Král Artuš a jeho družina; Vendeta; Taxi 3; Mapa mého světa; Rallye smrti 2; Napříč vesmírem (muzikál); Safe; V tajné službě Jejího Veličenstva (Bond - Lazenby); Barbarossa; Hrabě Monte Christo; Lovci stínu; Policajt ze školky; Rallye smrti; Machette. Francouzský/Italský: Kněžna de Cleves (Marais); Bezva finta; Subway. Český: Lásky mezi kapkami deště; Jak básníkům chutná život; Slunce, seno, jahody. Válečný: Nejdelší den (2/2); Odvaha pod palbou. Western: Django znovu útočí; Pravá a levá ruka ďábla; Poslední Mohykán. Animák: Shrek 2.
Corísku, Predátoři !!! Pak ten divnej Bond (ne film, herec). Poslední Mohykán - krásný film se supr hudbou.
KK 2005 je fakt super, podle mě životní role Jacka Blacka, ale i ta holka je super a Brody je takovej milej antihrdina... Expendables bych asi zařadil do svojí Top 5, i když Bullet (1995) (Roura, 2Pac, Brody) z vedoucí pozice už asi nikdy nic nesestřelí...
Jinak tohle vlákno mám moc rád, dík Michale za výdrž :!:
Tak těch 15 minut týdně na výpis, co dávají o víkendu, vám můžu věnovat. Na vánoční svátky snad udělám nějaký výcuc od pátku 20. do Silvestra, ale budu opravdu vybírat. Vypisovat všechny ty pyšný princezny ze mlejna se zlatou hvězdou, který ráčkujou a jsou samy doma nebo s pekelným Santou nebo Shrekem na národním lampoonu, tedy to, co dávají furt dokola, nemá smysl. ;-)
Inu, léta nezastavíš... V úterý se nám vrátí Džedáj. Jsem zvědav, jak to bude s epizodami VII-IX. Sedmička má být v roce 2015 a režírovat by ji měl Abrams (a tomu se třeba MI3 a oba ST fakt povedly).
Sváteční speciál - výběrový TV program 20.12.2013 - 1.1.2014 Jak jsem už avizoval, nebudu pokud možno uvádět to, co dávají o svátcích furt dokola. Shreky, Doby Ledový, Sám doma a staré české filmy a pohádky apod. si najděte sami. Pokud jsem něco zajímavého opomněl, napište příspěvek.
Scifi, fantasy, zombárny, pohádky - Petr Pan; Pán prstenů - Společenstvo prstenu / Dvě věže (HD); Od soumraku do úsvitu; Království ohně; Gremlins 1 a 2; Den trifidů; Gulliverovy cesty; Počátek; Šestý den; Spider-Man 3; Sin City: Město hříchu; Batman; Batman sa vracia; Navždy Batman; Batman a Robin; Star Trek: Prvý kontakt / Vzbura / Nemesis; Star Wars (komplet na Fandovi); Barbar Conan; Resident Evil: Rozklad (jap. anim.); Kliatba bratov Grimmovcov; První rytíř; Válka bohů; Zlatý kompas; Godzilla; Matrix; Minority report; Frekvence. Drama, thriller, krimi, atd. - Salton Sea; Pláž; Velký Gatsby (1974); Americký gangster; Milionář z chatrče; Frajer Luke; Půlnoční kovboj; Pýcha a předsudek; Smrtonosná past 2, 3; Master & Commander: Odvrácená strana světa; Diamanty jsou věčné / Žít a nechat zemřít (Bond); V žáru noci; Zvony smrti; Ostrov; Řidič slečny Daisy; Králova řeč; Leon; Expendables: Nezničiteľní; Terminál; Návrat do Cold Mountain; Alexandr Veliký; Doktor Živago; Pokání; Johanka z Arku; Jméno růže; Dokonalý svět. Komedie - Noc plná zázraků; Můj soused zabiják 1 a 2; Zmatky v Arizoně; Připoutejte se, prosím!; Někdo to rád horké; Záměna. Romantika - Rozum a cit; Love Story; Vzpomínky na Afriku; Prázdniny v Římě; Banditi. Český - Upír z Feratu; Nebeští jezdci; Pelíšky; Limonádový Joe; Na kometě / Cesta do pravěku / Ukradená vzducholoď; Černí baroni; Mazaný Filip; Tajemství hradu v Karpatech; Dobytí severního pólu (Cimrman); Na stojáka... the best of. Francouzský - Policajt nebo rošťák; Vatel; Grand restaurant pana Septima; Velký šéf; Zvíře. Western - Podivné dědictví; Tenkrát na Západě; El Dorado; Silverado; Trumfové eso; Muž z Laramie; Nesmiřitelní. Válečný - Šťastné a Veselé; Válečný kůň.
Fanda - znovu komplet Star Wars. Dajto - tři Star Treci z Nové generace, dále novoroční dvojboj Matrix a Minority Report. Barrandov - Zemanova klasika. 2x Bond neurazí. Jméno Růže, Pýcha a předsudek a Pokání, výborné. Několik klasických westernů. Velký šéf a Zvíře můžu pořád. Válečný kůň - možná barvotiskový, možná patetický, možná doják, ale stejně pěkný film.
TV Pá-Ne české a slovenské kanály: Seroše (i v týdnu): Dexter; Záblesk budoucnosti; Skladiště 13; Jak vycvičit draky, F. L. Věk. Si-fi, fantasy, horory, atd.: Cesta do středu Země; Neviditelný na útěku; Smrt jí sluší; Pán prsteňov: Návrat kráľa (HD); Iron Man; Šílený Max; Temný rytíř; Terminátor; Stmívání; Godzilla; Válka světů; Den nezávislosti. Ostatní: Špinavé ulice (Mean Streets); Poslední pevnost; Království (The Kingdom); Krvavé pobřeží; V Bruggách; Nejlepší z Brooklynu; Telefonní budka; Krycí jméno Donnie Brasco; Starsky & Hutch; Smrtonosná zbraň; Do hlubiny; Zbesilý útek (Running Scared); Miami Vice; Muž se zlatou zbraní (Bond); Pýcha a předsudek; Dave; Na odstřel; Tři dny Kondora. Francouzský/Italský: Zbraně pro San Sebastian; Asterix a Obelix. Český: Vražda v hotelu Excelsior; Slunce, seno, jahody; Smrt černého krále; Snowboarďáci. Animák: Shrek: Zvonec a konec; Tintinova dobrodružství.
Koukam to Miami Vice bude asi to novy s Farellem z 2006 co ? Skoda, ze nedavaj ten starej klasickej seros s Donem Johnsonem a Philipem Michael Tomasem s hudbou Jana Hammera, kde jezdily v Testarosse, jo to byly casy.
TV Pá-Ne české a slovenské kanály: Seroše (i v týdnu): Dexter; Záblesk budoucnosti; Skladiště 13; Jak vycvičit draky, F. L. Věk. Si-fi, fantasy, horory, atd.: Poslední vládce větru; Ničitel Conan; Okrsek 13; Serenity; Bojovník silnic (Mad Max 2); Navždy mladý; Twilight sága: Nový měsíc; Mimzy; Transformers 3; Noční můra v Elm Street; Asterix a Obelix: Mise Kleopatra; Push; 2012. Ostatní: Vraždy v Yorkshiru: 1974; Špioni jako my; Na život a na smrt (Bronson, Marvin); Andělé slunce; Rocky; Tootsie; Hello, Dolly! (muz.); Nelítostný souboj (Heat); Xanadu (muz.); Spiknutí; Charlieho andílci; Špion, který mě miloval (Bond); Annie Hall; Coco Chanel.. Francouzský/Italský: Svědek. Český: Obsluhoval jsem anglického krále; Vrchní, prchni. Válečný: Tři králové; Odsun; Mariňák. Western: Správní chlapi (The Tall Men, Klárk Gáble); Appaloosa.
Pro příznivce skupiny ELO tu máme Xanadu. Za mne je jasná Serenity, i když pro ty, co neviděli seriál Firefly, ztrácí trochu kouzlo. Dvě již klasiky - Tootsie a Annie Hall. A skvělý Nelítostný souboj Al Pačína a deNíra.