No vidim to na sobotu....dokud to je nakypřený....co?...a při tý příležitosti vyzkoušet Holídajky páč sem konečně namontoval velkej motor a sem z toho hotovej jaká je s tim pikaču....
no s tou sobotou to vidim tak na víc sobot a nedělí,
tak to abych rychle nalakoval ty budky na vaše holídajky,ale jako už mám po špuntech(dneska asi 15min.) a šacuju to tak na půl hoďky a mám luxusní galusky
No já zatim jezdil po trávě asi dvacet minut a zatim se mi vodlepil jeden Rock creepr z landýsu...myslim že tyhle gumy nic extrémějšího nezažíly ...jinak vzorek drží.... No a gumy budou tak se nebój.....
Dneska jsem si koupil se spožděním únorovej RC Cars a koukám na ten váš Mrakolend a musím říct, že to máte hezký. Chtěl bych do budoucna udělat něco takovýho i s klubovnou, ale to je daleko. Někdy přijedu na čumendu.
Dneska sem se byl podívat v Mrakolendu na díry....komu se zdaj na fotkách malí tak nejsou....zvlášť ta dolní je dost dobrej a hlubokej kráter...už se těšim na nový pastičky..... 8)
No pěkně ses pochlapil,původně si chtěl jen rozhrábnout ohniště ne? :mrgreen:
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/