No to my je jasné. Ale nevím kde. A nikdo mi není také nic schopný říci. Všichni mi pořád píšou, že to nic není, ať se držím návodu. Ale i když ho dodržuji (zkoušel jsem to tolikrát, že už ho znám nazpaměť), tak mi to prostě nejde. Nevím. Hru mám znova nainstalovanou. Před instalací jsem smazal všechny registry. Nyní tam nemám žádný mod a stejně nic. Auto přemaluju, a jakmile zapnu hru tak tam zase jsou ty základní obrázky od tebe. Tedy pokud se nepřiblížím na maximum k autu. Pak se přemaluje na mou úpravu.
Comp mám nový dělaný na hry. Hru mám na maximum. Vše na ultra nebo vysoké. Všechny skiny fungují dobře než do nich zasáhnu třeba jen jedinou tečkou. Pak vždy prosvítá stále ten samý obrázek.
Už jsem na to možná přišel. Sice nevím co to znamená, ale v nastavení je změna velikosti. Měl jsem tam 125% a zkusil tam dát maximum těch 400% a už mi to neprosvítá. Takže hurá na skinování :tleskam:
ten novej mercík je luxus ještě nákej tuning to chce :D
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3