lukino343
Přispěvatel

Re: "SPiNTiRES" - TATRA 813 pro novy UPDATE str.247! :)

V12 píše:Najviac sa jedoval MadGhost3251, vraj na WS boli jeho mapy a ako autor niekto uplne iny.

nič nove :D aj moje modely su pod uplne iným menom :D takze to je normalne.. napriklad v ets som mal firmu rico a stiegler graz .. a teraz pozrieš modely a uplne ine meno .. :D
zidon155
Píšu strašně moc!

Nove silnicni pneu a nastavba pro klady ;) ( jeste na ni budou nejaky retezy ... )

Obrázek
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
V12
Píšu hodně

lukino :
Nepochopil si - niekto fakt uploadoval jeho mapy pod svojim menom a jeho ani nespomenul. Ja momentalne upravujem The Bridge, aby bola este atraktivnejsia a obtiaznejsia, som zvedavy, ako dlho na tom WS zostane.
no107064
Častý přispěvatel

Tak trochu k tématu, jestli jste si všimli tak oficiální Zil131 má levý kraj nárazníku bílý, co to znamená? Jaký to má význam?
V12
Píšu hodně

Nevsimol som si, ja s tym vrakom nejazdim. Na origo mapach je prakticky nepouzitelny, staci mu nacurat pod kolesa a stoji, nieto predierat sa Pavlovym bahnom.
no107064
Častý přispěvatel

V12 píše:Nevsimol som si, ja s tym vrakom nejazdim. Na origo mapach je prakticky nepouzitelny, staci mu nacurat pod kolesa a stoji, nieto predierat sa Pavlovym bahnom.

Já ho mám celkem dost rád, ale je pravda, že ty origo mapy jsou fakt vo ho...ě, tam se nejezdí, tam se frustrovaně jenom brodí bahnem ...
V12
Píšu hodně

... prave preto sa tesim na novy Editor s podporou WS pre mapy.
Ci este nejake vytvorim, neviem, akosi mi dosli napady a to co by som zrealizoval velmi rad sa uz neda (nenaspawnuje dostatok sutrov, polien ci ineho nakladu), odvezeny a nasledne vysypany naklad je po opatovnom nacitani hry na vychodiskovom mieste, alebo proste zmizne. Takze skoda. Pretoze predpokladat, ze niekto da naraz mapu, kde si zenijnym sposobom musis najprv urobit cestu, je trochu naivne. Hoci na umne urobenej mape by sa zmiznuty naklad dal chapat, ze ho zobrala voda...
Apseron1
Přispěvatel

Obrázek

To je výzva pro tvůrce
Apseron1
Přispěvatel

V12 píše:... prave preto sa tesim na novy Editor s podporou WS pre mapy.
Ci este nejake vytvorim, neviem, akosi mi dosli napady a to co by som zrealizoval velmi rad sa uz neda (nenaspawnuje dostatok sutrov, polien ci ineho nakladu), odvezeny a nasledne vysypany naklad je po opatovnom nacitani hry na vychodiskovom mieste, alebo proste zmizne. Takze skoda. Pretoze predpokladat, ze niekto da naraz mapu, kde si zenijnym sposobom musis najprv urobit cestu, je trochu naivne. Hoci na umne urobenej mape by sa zmiznuty naklad dal chapat, ze ho zobrala voda...

To máš svatou pravdu s tím stavěním mostů , na mapě Ruská tajga jsem si ten most udělal dvakrát a pak jsem jezdil okolo
no107064
Častý přispěvatel

V12 píše:... prave preto sa tesim na novy Editor s podporou WS pre mapy.

jj kdyby to šlo stavět mosty (třeba i celý most posadit do mapy, jako že by velkej trasport přivezl most, potom na valníku dovezl jeřáb, který by ho umístil), dále pak zasypávat příkopy atd tak by to byla revoluce ve ST, ale třeba ten most z mazu je úplně naprd ... jak kdyby byl z papíru, kolikrát jsem na něj zkoušel najet a on uhýbal ... myslím, kdyby na ten most daly neviditelné kola s extrémní přilnavostí a byly pořád zabržděné tak by se mohl k té zemi jakoby přilepit a neuhýbal by.
Apseron1
Přispěvatel

myslím, kdyby na ten most daly neviditelné kola s extrémní přilnavostí a byly pořád zabržděné tak by se mohl k té zemi jakoby přilepit a neuhýbal by.[/quote]

To je dobrý nápad , ještě dodělat most na T813 a bude to skvělý

http://forum.valka.cz/topic/view/13328
V12
Píšu hodně

no107064 :
Ma to jeden problem - pripojne vozidla nemaju brzdy. Preto je hmotnost nakladov nerealisticky mala. Keby bola realna, v kazdej zakrute klesania sa vysekas skor, nez povies svec.

EDIT :
Akoze si viem predstavit transport mosnych dielov na riadenom traileri podobnom tomu na dlhe klady, takisto je mozne aj pouzit zeriav na jeho polozenie na spravne miesto. Pruser je v tom, ze po opatovnom nacitani tam uz nie je, pretoze do SAVE suboru sa nezapisuju polohy jednotlivych objektov.
Apseron1
Přispěvatel

[quote="zidon155"]Nove silnicni pneu a nastavba pro klady ;) ( jeste na ni budou nejaky retezy ... )

http://forum.valka.cz/topic/view/36261
Jestli se nemýlím tak tohle bylo taky pro Kačeny
korvetak
Přispěvatel

Na tento most jste koukaly, to je od autora HETTA.
[youtube]zeC_qkiaWxE[/youtube]
no107064
Častý přispěvatel

korvetak píše:Na tento most jste koukaly, to je od autora HETTA.
[youtube]zeC_qkiaWxE[/youtube]

Dá se to někde stáhnout? Rád bych to vyzkoušel.

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“