Jasny, uvidime co to udela v realu :) mam zatim jen v prednich kolech v kazdym 55g, na fotce je to s tou nimh baterkou :D ta lipol se resi, ale musim si to prece setrit, modelarina je hlavne o trpelivosti prej :D:D
AXIAL SCX10 Defender D90 KAREL AXIAL SCX10 Mercedes Benz 3553 TRUCK TRIAL BOBINA 2.1
Ještě k tomu oleji - potřeboval jsem "přitvrdit", vylil jsem ten silikonovej a nacpal tam úplně obyčejnej hydraulickej co se leje do bagru, traktoru... A fachá, jen při maximální vykřížení je vidět že u konce se mu moc nechce - je o něco pomalejší a kolo chvíli vysí ve vzduchu než si dosedne...
tak pokud to funguje i s nim tak to by šlo, zkusil bych něco řidšího než ten hydraulickej a uvidim, chce to experimentovat, hlavně to nesmí sežrat to gumový těsnění :D dnes tady supr pršelo a zas mi bylo líto, že to ještě nejede :x Kdy už ten regulátor přijde...
AXIAL SCX10 Defender D90 KAREL AXIAL SCX10 Mercedes Benz 3553 TRUCK TRIAL BOBINA 2.1
Land rovery to je prostě nádhera. 8) Jinak na tu svoji ujedeš víc ale strašně záleží na tom jak pojedeš.A k tomu jás sem jel 5km do kopce přes bahno a kameny :mrgreen: Ale s autem tě nohy nebolí :-D
Jiří Huser 16 let 1:8 Land-Rover D130(minulosti) 1:8 Vaterra acsender K5 blazer 1:8 Vaterra ascender ford bronco Za chvíli vectra B ;)