Ahoj, takže gumy dorazili, fungují parádně a v kombinaci s novými tlumiči to šplhá, kam se mi ani ve snu nezdálo :OK: Je to opravdu úplně jiný auto než ze začátku, žádný převracení na záda do kopce, boční náklony......... torque twist, jaký? :NO: Prostě jsem spokojen :FINE:
Ahoj, díky, no vypadá to jak to vypadá, mě se to tedy takhle líbí víc. Nicméně tohle auto nikdy nebude na parádu je stavěno pouze na jeden jediný účel a to rozdrtit konkurenci v Brdském trialu :FINE: konkrétně a hlavně vozy jedné nejmenované značky :-D :-D :-D . Né vážně, dělám si srandu, ale fakt je, že funkce je tady důležitější než vzhled a tyhle gumy prostě makají lépe. Ještě mi dorazí Duratraxy a to budou sakra špunty :FINE: Jinak ty původní z Vaterry budu prodávat, tak kdyby jste někdo měl zájem......
Ahoj, tak dorazili Duratraxy a musím říct, že jsou fakt dobré :OK: Jestli jsou lepší než ty Gmejdy z minula, to je otázka, najel jsem s oběma málo na to, abych si to rozsoudil, ale s klidným srdcem bych je doporučil oboje. No a nová vysílajda mi konečně umožnila dávat plný rejd, což taky není k zahození :FINE: FOTO Z AKCE:
Jak jsem psal, je to čistě účelový auto. Ono to taky na fotkách dost zkresluje, jak je to focený širokáčem zblízka, tak to vepředu je jakoby větší. Ve skutečnosti to tak hrozné není :OK: