Včera a dnes jsem konečně po dlouhé době, krom sečení před 14. dny udělal kus práce. Nejhorší je, že mě dochází nápady co tam vytvořit, aby byl terén různorodý. Dnes mi pomáhal můj velmi dobrý kamarád, který nemá ani model a docela jsme si pohráli s kamením.
Začali jsme rozšiřovat trasu a vetší stoupání na 1.sekci. Docela mě mrzí, že když už je tahle lokalita k dispozici, tak že na to místní co mají model kašlou.Někde lidi shání místo na trial park a my ho máme a dělám, tam jen sám a nebo s lidmi, kteří k tomu nemají ani vztah a jen pomůžou. Tedy když pominu těch 4-5 dnů za celý rok :cry: Z projeveného zájmu je mi fakt smutno, ale hold to tak beru, že na to budu sám.

Udělali jsme pěkné kaskádovité stoupání po kamenech. Kdybych hodnotil obtížnost od 1-10, tak z téhle strany je to tak 6, ale vyjíždí se to pěkně a chce to cit. Plus jsem začal druhou větev na levo, která povede až k brodu a pak bude rozcestí do tunelu z pneumatik. Tam je udělaný úsek od vrcholku z kamenů vsazených do hlíny a posazené dál od sebe, tak je to pěkně houpavé a pak následují cikcak muldy z hlíny a tam to teprv kříží :lol: . A další je kousek z větví a to je vidět drobet mna fotce.

Druhá strana kopce je z velkých plochých kamenů a rozšíření cesty taky z kamenů. Celý kousek je jak kus expedičního kamenitého terénu a z brankami to bude hodně dobré.Ještě až to oprší.

Jako další máme v plánu udělat betonový polygon alá Spin Tires s těmi zídkami a muldami ;-)