Taky mám vyšší tiery ale mam naštesti este chvili premiak, jinak na vydělávání mám Kv1S a Ltractor..Churchill je sice dobrej ale bez premiaku vydelava tak 10tis maximalně když se zadaří a to vzhledem k jeho pevnosti a kanonu je celkem o nervy
Strašnou raketu :lol: Mám "číňana" a T34, víc vydělá ten číňan, dá se s nim i spotovat (je to střeďák s naprosto šílenym camo bonusem + už na tom mám pár bitev, takže skill na posádce jak blázen) a má 4krát levnější náboje. Prúměrně jsem s nima za bitvu tak 40k v plusu bez premia.
Já mám co dělat, abych doexpil a koupil Object 704, T110E4, Jagdpanzer E100, E-75, VK4502 A a už ani nevim co všechno :lol: takže jak bude čas, tak tam posílám prémiák BTW IS jsem o víkendu koupil zpátky, nějak se mi po něm stejskalo, chtěl jsem si na něm trochu vylepšit staty + je to teď tank měsíce :-) hned první bitva byla nejlepší bitva, co se mi s nim kdy povedla
Premium VIII Lowe a IS-6. Zarobok za jednu hru priemer 30K-v cistom..bez premium accountu. Za vecer(1.5-2hodinky hrania) nieje problem zarobit 500-600K. Ale chce to 2 prem.tanky.Pokial je jeden zniceny,ides zatial z druhym,nonstop byt na bojisku,bez zbytocneho cakania. Mesiac premium accountu vychadza okolo 10€.Takze za 5 mesiacov kedy si nekupis Prem.account si mozes zobrat Prem.tank,ktory bude uz zarabat furt. Lowe mi zarobil na dva X.tier.
Co se týče "tierů", tak hraju s T14 furt s tanky v VI. a VII. tierech, s "nižšíma" jsem hrál jen párkrát, spíš mě to hází k těm šestkám a sedmičkám. :wink:
Pak je trochu krize, když člověk hraje proti tanku co má 1300 zdraví a kanón přes 100 mm, typu IS apod. ... Furt slyšíš "nepřošla - neprorazili jsme jejich pancíř - svezla se po pancíři" ... :lol:
Teď musím "přežít" M3 Leeho, abych mohl jít na T1 HT. Ten Lee je fakt strašnej ... :roll: