cendab
Píšu strašně moc!

Re: Jeep JK EXTREME V3S

Hustý páťo...stihneš to do Mrakoledu aby si moh jet s náma dospělejma TTčka?
AxSCX-REX60......scale LC HJ47
WraitChéro..........special trial
TwinHammers......TůKladífka
CCčkObyCENDA....PajeroPickupTrial PPT
HolídaJbyCENDA....HolídajCup

HAJZLTEAM.COM
Patt
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Díky kluci ;-)
Dneska jsem si vyšetřil chvilku a vybrousil jsem finální křivky zadku. Došla mi základovka, tak jsem ji objednal, ale dřív jak za 2 týdny nebude :-(
Obrázek
Patt
Píšu hodně

cendab píše:Hustý páťo...stihneš to do Mrakoledu aby si moh jet s náma dospělejma TTčka?

Čéče Čendo rád bych, ale bočnice šáska a kardany jsou ještě ve výrobě v Brně :TIME: , takže ani náhodou. Zase alespoň zbude víc trestňáků na ostatní TTčkaře :-D
Patt
Píšu hodně

Tak jedna část dovolené je zamnou a můžu pokračovat v projektu. Konečně mi došla další základovka a tak jsem mohl pohnout s kastlí. Střecha už je cajk a teď jen jednou vytmelit a přebrousit nerovnosti a může se jet dál. :-)
Obrázek
Na dovče na Moravě jsem měl rande ze Slickem a doladili jseme poslední detaily šáska. Měl jsem možnost vidět jeho převodovku v akci a můžu s klidem říct, že nic tižšího jsem zatím neslyšel. Pro pohon jsem si nakonec zvolil Slickovu převodovku s rozvodovkou, takže vše betelné a nafurt. ;-)
Obrázek
Zadní okno už řízlé a napasované na boudě. Aź budu lakovat udělám černej rámeček kolem dokola. Pantíky okna jsem nakonec nechal. :-p
Obrázek
Až budu mít podvozek pohromadě asi ještě uberu na blatníkách. Hexy budou nakonec 10mm místo 15mm taky by Slick. :YOP:
Obrázek
Patt
Píšu hodně

A tady jsou ti duralový milášci od Slicka :YOP:
Obrázek
maztekk
Veterán fóra

Patte super práce, už se těším na šásko osazené tím extreme co na něj Slick napere :FINE:
Patt
Píšu hodně

Tak popojedem kamarádi. :tleskam:

Nejdřív bylo mnoho protelefonovaných hodin a vytrhaných slickových vlasů než vytvořil toto.
Obrázek

Můj výmysl se zadním uchycením tlumičů do A se neobešel bez rozšíření rámu. Než dural ohýbat se použila metoda šroubového spoje umožňující měnit šířku i délku zadní části šáska.
Obrázek

No a pak jsem spříjemňoval slickovi život kokotinkama, které sice na funkci podvozku nemají žádný vliv, ale jsou pro mě realizací mého disainového snění :-D
Obrázek

No a včera mi došel balík a já ztratil pojem o prostoru a čase a začal skládat až jsem zapoměl šásko zvážit jak jsem slíbil slickovi :-)
Obrázek

Motor dostal pastorek (pro začátek na převod 7:1), ale co mě překvapilo, že SPEED ECO nemá na hřídeli plošku pro červík pastorku.
Obrázek

No a pak jsem ho šopnul do díry :-D Ten slickův systém ala tamiya je prostě bomba a má to dostatečnou vůli aby se dal seřídit přítlak zubů pastorku na kolo :YOP:
Obrázek

Strašně rád si hraju s detaily a byl jsem zvědavej jak dobře jsem změřil rozteče a velikost děr pro světla. Ukázalo se, že se vyplatí dodržovat pravidlo dvakrát měř a slicku řež. :-D Sedí to přesně jak prdel na hrnec :OK:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Pokračování později jdu makat ;-)
Patt
Píšu hodně

Tak popojedem. Pak jsem zkompletoval nápravové držáky zadních tlumičů.
K nápravě jsou chycený ve dvou místech a je to fakt festovní :-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Pak přišla na řadu přední náprava ;-)
Nejdřív nový držák serva pro axial nápravy by slick s možností nastavení uchycení serva ve dvou směrech.
Obrázek
Obrázek
Tady už je na nápravě spolu s držáky předních tlumičů a přepákováním řízení.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

No a pak už jenom stačilo dát to dohromady sa šásko je nasvětě :-)
Obrázek
Zadní křížení podle mých představ, i když jsem musel nakonec použít jiné tlumiče, než jsem měl v plánu.
Obrázek
Obrázek
Podle očekávání rejdu nic nebrání díky přesazení čtyřlinku blíže ke kardanům a uchycení tlumičů na nápravou.
Obrázek
Tady už s platem ;-)
Obrázek
Obrázek
patran77
Častý přispěvatel

Tak ten rám od slicka vypada nádherně a pěkně ti to kříží. :FINE:
stiifii
Píšu hodně

Teda Pááťo, a taky trochu Slicku, fakt dobrá práce. Ja sem jen zvedavej jestli to bude jezdit taky tak dokonale jako je to vypiplaný. Těšim se až to uvidim.
" Pitbull tires! ... other tires are a joke! "
" Seru na poli , jezdím pro body... "
PitaW
Píšu strašně moc!

Ty jo Jirko, tak to je parádní strojovna. Už se těším až to bude vše po kupě. Fakt je to famózní :hura: :FINE:
AXIAL SCX10:HPI GTI550, DSYS MDD90A,Spektrum DX3C,Tlumiče 100mm,Hitec HS-7954SH,Interco IROK,2x naviják,4950g
http://pitaw.rajce.idnes.cz/SCX10_Honcho-Jak_sel_cas/#
http://www.youtube.com/watch?v=DdOn6PrH ... lIKSWrnKoq
Bandolik
Píšu hodně

Tak že to bude dobrý jsem tušil ale že to bude taková pecka to jsem nečekal vypadá to prostě BOŽÍ :OK: o funkčnosti je myslím zbytečné pochybovat Mistr odvedl skvělou práci.

Osobně bych se přimlouval za osvětlení i mistrova podpisu takové decentní světýlko za ten vyřezaný znak by tomu dodalo na důležitosti
Obrázek

ale je to jen můj názor, a pokud jde o to ozubení v té převodovce tak to mne fakt dostalo to dokonalé využití místa je SUPER :OK:
CC-01Mitsubishi Pajero
Axial Dingo
:-)

http://bandolik01.rajce.idnes.cz/
PitaW
Píšu strašně moc!

To máš výborný nápad. To bych tam dal, nějaké decentní málo svítivé podsvícení.
AXIAL SCX10:HPI GTI550, DSYS MDD90A,Spektrum DX3C,Tlumiče 100mm,Hitec HS-7954SH,Interco IROK,2x naviják,4950g
http://pitaw.rajce.idnes.cz/SCX10_Honcho-Jak_sel_cas/#
http://www.youtube.com/watch?v=DdOn6PrH ... lIKSWrnKoq
Patt
Píšu hodně

Díky kluci. Vypadlo by to ta fakt dobře, ale bude to žrout bahna a né leštěnka. Tu už jednu mám :-p
Nejdřív pořeším kastli a pak znásilním mistra leeho ;-)
Bandolik
Píšu hodně

no a co :-) podlep to folii hod za to nějaký malý domeček do něj modrou ledku otočenou bokem aby nešlo světlo skrze otvory ale odrazem a bahno nebano když projedeš vodou každý bude vidět vizitku mistra Slicka a tomu já říkám dobrá reklama a jedna ledka nic nesežere muže být napojéná na stálo :-) ale jak jsem psal je to jen nápad co bych s tím udělal já možná by nebylo od věci vyplnit otvory půhlednou hmotou pak by se tam nedrželo bahno :-)

Ale je to tvé auto a ty si ho uděláš k obrazu svému ovšem už ted je to krásné
CC-01Mitsubishi Pajero
Axial Dingo
:-)

http://bandolik01.rajce.idnes.cz/

Zpět na „NON-Scale projekty“