Borci, sehnal jsem "skoroprofi" fotografa bez auta, kterej se může celou dobu věnovat focení :mrgreen: Vypadá to, že toho 27 mu to vyjde a vezmu ho s sebou (ať máme alespoň něco, když Milan ještě nenašel kabel ke kameře) :mrgreen: :mrgreen: :tleskam:
AXIAL SCX10 Defender D90 KAREL AXIAL SCX10 Mercedes Benz 3553 TRUCK TRIAL BOBINA 2.1
Borcííííííí... já jsem dostal doma východ a dorazím! Akorát mi sem prosím hoďte mapku místa srazu. Děkuju a už se na vás kua těším. Jo a hezký svátky přeju a bohatýho RC Ježíška akorát jeden dotaz ještě, jezdí se hodně vodou? Jako né že by Karkulka vodu nemohla, do vody ale smí jen po kolena.
LR Defender 110 USW - CC01 LR Defender 110 HCPU - CC01 LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery Wrangfender na Axialu- ten je syna užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!
To když bude taková účast...Milane..musí se to natáhnout i do lesa...jinak to bude moooc krátké...ale to až na místě se uvidí... Jinak do vody a bahna se nemusí vůbec....a když něco...tak Růža ví jak na to...ten nikdy ani kolečka nenamočil.. ;-)
2 x CC Pajero ala Mrak... CC ...Lada Niva Liaz Dakar 85 1:10 TRX4 Defender.. MTS...
Tak trasu budem operativně měnit na místě, hlavně není to klasická celodenní expedice, je to procházka růžovým sadem... :-D , a Růže tam prý přijedou :-D , nicméně nějaké bahno v tomto počasí bude určitě, aby ho nebylo až moc i na té lesní cestě. Sraz v 10:00 zde http://mapy.cz/zakladni?vlastni-body&x= ... 30.524%22E
To je přesně vončo, to je prostě trophy truck jak z Rainforest Challenge Malaysia, tak tos mě dostal ... i s těma gumama :lol: a co to je?? kastle sawbacka naroubovaná na wraith rámu s t-rex nápravama?
bahýnko prosím prosím aby bylo ... voda být nemusí, ale bahýnko joo ... :tleskam:
Přesně jak jsi napsal....ještě to nebylo ani venku...tak uvidíme...jet to jede...ale časem jiné elektro...teď bude jen zkouška,zda se to bude vlastně hýbat..
2 x CC Pajero ala Mrak... CC ...Lada Niva Liaz Dakar 85 1:10 TRX4 Defender.. MTS...
Tak je mi to moc líto,ale jedeme do Brna.Mohl bych 28 nebo 29.No snad nějaká miniexpedice ještě bude,abych ju zvládl s tou svou hnátou,užijte si to.
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
Balu píše:Tak je mi to moc líto,ale jedeme do Brna.Mohl bych 28 nebo 29.No snad nějaká miniexpedice ještě bude,abych ju zvládl s tou svou hnátou,užijte si to.
Tak to je velká škoda :cry: ....chtěl jsem pokecat o driftu... Tak ať se v Brně líbí... :wink: