Vzdyt pisu do 100mm.. Ideal by byl kolem 95mm.. Ty 1.55 Dirt grabbery co maj 78 v prumeru mi prijdou pro nase jezdeni temer nepouzitelny.. Chtelo by to neco kolem tech 95mm, spis kvuli vzhledu - mensi disk + vetsi guma vypada lip.. aspon me se to teda na aute libi vic.. :wink:
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
jako vim ze ceny budou zhruba jako je RC4WD ale radeji bych levnejsi,ale predevsim bych chtel konkurovat jejich nesmyslnym rozmerum!
protoze gumy maj fakt skveli,ale ty jejich rozmery jsou kaktastrofa,to vymejsli idiot.......
Tak co se tyce smesi to bude taky perlicka ale ten gumar co mi odlejva snorchly na defa ma velkej vyber a je jasny ze to ze zacatku bude pokus omyl,ale pak se treba stane ze bude i vice tvrdosti jako ma SDI
zila70 píše:Tak co se tyce smesi to bude taky perlicka ale ten gumar co mi odlejva snorchly na defa ma velkej vyber a je jasny ze to ze zacatku bude pokus omyl,ale pak se treba stane ze bude i vice tvrdosti jako ma SDI
no jo zalezi jak se mu povede namichat lahvicky..jeden den muzou byt meke a druhy zase hoodne tvrde :lol:
ja sem za ty s nízkym profilem, protože ty tady nejsou žádný, akorát tamiya puky který se nedají sehnat (myslím ty z TA-01)
a pak grabbery 1.55 ale myslím že ty budou mít takovej zaber že :roll:
chtelo by to neco na SUV a podobné stroje, vím že je tohle expedice 4x4 ale jsou lidi který si chteji udelat kopii sveho auta, nebo ti co nechteji mít takové bantany-balony místo kol, ...
*****NA PREDAJ***** Tamiya XV-01TC PRO - nove, nejazdene *5000kč Tamiya TB-02R BMW X6 *5500kč Yokomo Type C silver carbon - nejazdene, nove *3000kč
pozor to nedela jirka!ani ty snorchly na defa,to je uz jinou technologii,to uz delam do zeleznejch forem!protoze kdyby delal jirka tou prototypovou tech.ty gumy tak je to za ranec.neco se vyplati a neco ne.A hlavne ta zelezna forma je pomalu naporad.
Uz ted jsem do te formy na Def.snorchly udelal ctvrtou stovku a je to porad tiptop.
ja od Jirky bral na posledy nejakej SCALE BORDEL a ukazoval mi prave ty snorchly na defa. a rikal ze jsou pro tebe. Je to fakt ze se u nej neco vyplati a neco by vyslo na randal.