Fanda 9 píše:Jinak je Defík připraven na lak :OK: A carbon steel kardany+disky na cestě,a bude hotovo.Mimochodem vyřešil jsem to lakování plastu!!!!!!!!!!!!Při dodržení postupu,zdrsnění,odmaštění,teplotě atd to nikdy nefungovalo.Dokonce ani Surfacer nedržel,testoval jsem to tak,že na den vyzrálý lak jsem přilepil 1x10cm pásku z 3M folie(ta na polepy aut)no a vše a vždy to strhlo.
Pak jsem zkusil proklínaný základ na plasty-duplicolor z OBI ,to samý.Ale motip z obchodu z autolaky nejde dolů ani kladivem :-D A to nějak zásadně nenaleptá a nezničí detaily-škrábance na PSH v mém případě.A cena 90,-,Surfacer 3.5x tolik!!!Naštěstí jsem ho nekupoval a půjčil mi zbytek kolega v práci co dělá letadýlka.No to jen poznatek pro ostatní,kdyby řešili to samé...A jdu něco dělat
Bifi-Axial tlumiče jsem dnes sundal z auta,a kardany půjdou dolů příští týden,jestli by jsi něco z toho využil.
Bifi13 píše:zkusil bych ty kardany ale tlumiče z axika mám taky a ty jsou na ccčko zatraceně velký
přidal sem fotky na rajče
manek100 píše:Krasne vytvory, uz se tesim az vse uvidim nazivo :tleskam:
Tome, muzu se zeptat, z odkud je ten derovany plech, ktery mas pouzity na spodni cast zahradky?
btw. vzal bys mi prosim zitra do ort jednu a3 desku PSH 0,5mm a jednu 1mm? (tedy pokud mas jeste nejake volne)