wolff píše:peťo nekdy me stve ze nebydlis v Budejcich ja bych taky jezdil furt kdyz je cas ale samotnyho me to nebavi ;-)
To mi povídej. Já jezdím sám 2 a půl roku a fakt bych bral dobrého parťáka, tak jsem zvědavý na toho kluka(40) zda ho to bude bavit. Známe se už 20 let a chodíme spolu skoro po celou tu dobu na pivo a zatím je z toho strašně nadšený, jen nebyl čas spolu zajezdit, páč se vracím v týdnu z práce ve 4, tak mám, díky změně času od pondělí do čtvrtka útrum. Jak ho znám, tak věřím, že ho to chytne a budem si v terénu rozumět :lol: On je odjakživa taky detajlista, tak jsem zvědavý co z auta vytvoří.
Jinak mě Idinku díky tobě, ta váha taky zajímala, protože jsem to už asi 8x převažoval, takto sám taky nevím. Už si nepomatuju kolik je v kolech, ale teď jsem to zvážil a mám: :roll: dám si to sem větší, protože kolikrát si nepomatuju co kolik váží atd. a místo, abych to rozebíral a měřil na autě, tak listuji a hledám ve fóru :roll:
VÁHAKastle, interiér,rám - 1040g
Šasí vč. baterie+motor - 3630g
Celkem - 4670g
Problikávání světel v nárazníku způsobuje to, že jsou přes odpor naletované přímo na kabely k motoru. Stejně tak jsou udělány i couvací světla, jen přehozené kabílky. Takže díky tomu je i na všech videích vidět, jak si pohrávám s plynem :lol: Plno lidí má světelné moduly, které reagují taky na plyn + umí spousty jiných věcí. Mě jediné chybí brzdové světla, ale já jsem zastánce i u velkých aut, že čím méně elektroniky v autě, tím líp :lol: