Martin Březina 17.y.o Jeep jk truggy - C2 class #sockacétrojka - C3 class Bmw e36 m43b18>m50b25. 1:1 Budu kupovat gaze 69 1:1 Nejdůležitější je výkóóóón !!!! http://martan2002.rajce.idnes.cz/
Protože ani pomalý a silný motor nedokáže to co redukčka ;-) Měl jsem tam silnou 60ku a když jsem chtěl něco strmého vyjet tak jsem musel dát plný kotel, kdežto s tímhle to mužu jen lechtat a nic to nezastaví nehledě na vysokou citlivost při potřebě technické jízdy. Tak asi pro to :-D
Jak jsem psal jezdil jsem na origo převod a je fakt že at tam dáš jaký chceš motor tak v usecích kdy potřebuješ sílu a malou rychlost tak se bez redukce strašně trápí. Edit: navíc to díky redukčce vůbec nežere, ten motor jede v podstatě naprázdno a není problém dát cca 5hod. na 5000mAh baterii se skoro 4kg autem.
Nikdy ve videu se nejelo na plnej plyn, vetsinou kolem pulky plynu. Idealni je 20T saturn motor, auto ma silu jak bejk hned odspoda a maximalka je cca hodne svizna chuze, vydrz baterky - klidne 3 hodky na 5300 lipo, s 27T plechovkou to je o neco pomalejsi ale spotreba jeste priznivejsi. ;-)
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
Nikdy ve videu se nejelo na plnej plyn, vetsinou kolem pulky plynu. Idealni je 20T saturn motor, auto ma silu jak bejk hned odspoda a maximalka je cca hodne svizna chuze, vydrz baterky - klidne 3 hodky na 5300 lipo, s 27T plechovkou to je o neco pomalejsi ale spotreba jeste priznivejsi. ;-)
díky, v současné době mám převodovku HPI se zrychleným spurem a motor http://www.mz-racing.net/?page=product_detail&id=7539 Zatím vzhledem k tomu, že auto je ve výstavbě jsem to projel jen v garáži, ale mám pocit, že to bude na můj vkus pomalé :-) (chápu sílu, spotřebu, brzdu apod.). Co tedy s maximální rychlostí udělat? díky :FINE:
Tak jestli je to i ted moc pomaly, tak bych nasel nakej motor, co umi 3S lipo.. :-)
Teoreticky by ho mela snyst i obyc 27T plechovka. Znam par lidi co ji jezdili na 3S, byl to silenej hukot a co vim, tak to vydrzela.. Samozrejme pokuds nejel furt plnej.. Za zkousku to myslim stoji, maximalne znicics plechovku, kterou sezenes za par korun.. ;-)
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar