..fotky pěkné, úplně se mi vrací pocit, když jsem vjel do tý lagunky, jak tam vyčnívá jenom ta budka a zadní guma:) djó Brdy..:)jo, a haisovy dynamický fotky...paráda :)
fotky opravdu hezký, celý výlet byl pěkný. Jen jedna osoba se pořád cpe do fotek. Co bychom si počali, kdyby na expe nebyla vůbec žádná voda a bahno? Auta by nebyly špinavý a smradlvý, nic by se nepodělalo, nemuselo by se opravovat. Nuda nuda, šeď šeď. Krapet fyzicky náročný to bylo, večer jsem usnul když jsem dětem četl Rumcajse. :OK:
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
Fotky skvělý,úplně jak živý. Daly jsme tomu pěkný kopr. Skoro se i divím, že ty ztráty nebyly zas tak velký. A to jsem si myslel, že tahle trasa bude jen taková oddechovka.
Trochu jsme se odvázaly :-D , pády mého auta ani nespočítám, divím se že jsem vůbec dojel, ale bavilo mě to neskutečně :tleskam:. Teda dnes si říkám kde mám nohy, ale hýbu se ;-)
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
Jak píše Luky taky mne trasa překvapila.. příště ji dáme opačne.. Zdravim z Frankfurtu Bando..čekám na ero do Sofie.. P.S. v Brdech bylo lépe :-) .. Co samolepky ? Už jsou na autech ?
Rosta je mezinárodní :OK: , hlavně v pořádku doleť tam i zpět, kdo by mi pak radil ;-) . Samlepky mám už na autě a momentálně jsem z toho vyškubnul ten led controller a dávám ledky na odpory a zjištuji škody po včerejšku . Ládo tobě přeji hlavně pevné nervy o moc větší pakárna než vařit gumy neni :-( , já je chtěl švihnout z okna :-D
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima