Poslechl jsem tady někoho s tou pauzou a dneska to zase oprášil.. Předělaný řízení konečně funguje jak má. Sice mi praskla převodovka, ale hned byla zase opravena pomocí výztuhy z plechu.
Ještě musim vepředu dořešit vůle v nápravách a trochu doupravit linky.
Tento problém jsem měl na ccčku. Jsou to vydřené poloosy nebo jsou vůle na koncích os co se strkají do diferenciálu nápravy (takové ty zoubky na koncích), ale spíš bych to viděl na ty poloosy.
To řízení máš pěkně udělaný jen co je pravda ale podle mě to nevydrží. Jak to levý kolo dostane ránu jakoby ven tak to tyč budeš mí vedví. Sakra nerad jsem posel špatnejch zpráv :?
Jeep Wrangler na CCčku,LR Discovery I ve stavbě, Avia A31 Turbo 4x4 odložena na neurčito
http://trewor.rajce.idnes.cz Hlava plná nápadů ale jsem moc línej je realizovat
Tak jsem udělal nový linky Panhradky, protože ty starý byly krátký a jeden kloubek se rád vytrhával. Další věcí je novej držák panhádky na šasí z 5mm duralu.
Ještě jsem si pohrál z pružinama aby sedly přesně do terčů.
Tak po 4 hodinách mám zadní nárazník.. Stala se mi takovu kuriozitka.. Dotahuju šroub do držáku nárazníku z duralu a najednout rup.. Hlava šroubu mi zůstala na imbusu a tělo se závitem v díře. Hm a mohlo se to vyhodit.. Tak jsem začal znova, ale už je to konečně hotový.