Cze
Nově příchozí

Re: "SPiNTiRES" - TATRA 813 pro novy UPDATE str.247! :)

Korvetak:

Otáčení věže je víceméně reálné, otáčí se pomalu. Jediný problém je to, že rameno s teleskopem jsou trochu rychlejší, ale když to zvedáš pomaleji a přitahuješ si tažený objekt postupně k sobě, tak to jde. Taky, pokud je ten tahač těžší, tak bych doporučil tahat spíše přes čelo a o nejvíce k sobě, nebo se převrhneš. Jinak to jde.
zidon155
Píšu strašně moc!

Obrázek
Obrázek
Obrázek
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
no107064
Častý přispěvatel

Zdravím, chci se zeptat zda se dá opravit "citlivost" auta. Například KAMAZ 4310 je extra náchylný, někde se škrtne nárazníkem a hnedka to ubírá body zničení.
Vím že prvně byla zidonova 813tka taky "přecitlivělá", ale pak ji nebo někdo opravil.
V12
Píšu hodně

Neviem, cim to je. Budem trochu varit z vody - cim presnejsi kolizny model, tym viac sa auto rozbija. Hoci logicky by to malo byt prave opacne. Dalej cim viac kolmych stien kolizneho modelu, tym vacsie roztlkanie. Napr. moju dakarsku Tatru nie je problem znicit jednym nesikovnym skokom, ale posledny Jamal 8x8 sa zda byt odolnejsi, na jeho CDT je menej kolmych stien. Dalsia vec je hmotnost, zda sa mi, ze cim tazsie auto, tym mesie poskodenia.
Vsetky tieto veci su ale subjekivne, nemusi to byt pravda.
maztekk
Veterán fóra

Včerejší trialování.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

V12 byla by paráda udělat i takový menší speciálek, řiditelné všechny nápravy. Zadní by se mohly dát natáčet i ručně jako to máš na řiditelném vleku + by nebylo od věci dát na trialky aspoň dvakrát silnější brzdy a ruční brzdu jen na zadek aby se dalo otáčet i přes ní. :-)
no107064
Častý přispěvatel

V12 píše:Neviem, cim to je. Budem trochu varit z vody - cim presnejsi kolizny model, tym viac sa auto rozbija. Hoci logicky by to malo byt prave opacne. Dalej cim viac kolmych stien kolizneho modelu, tym vacsie roztlkanie. Napr. moju dakarsku Tatru nie je problem znicit jednym nesikovnym skokom, ale posledny Jamal 8x8 sa zda byt odolnejsi, na jeho CDT je menej kolmych stien. Dalsia vec je hmotnost, zda sa mi, ze cim tazsie auto, tym mesie poskodenia.
Vsetky tieto veci su ale subjekivne, nemusi to byt pravda.

Aha, takže se do toho radši pouštět nebudu. Ale díky za info

úprava pro Siberian Express + 4 kanistry
Obrázek
V12
Píšu hodně

Sila brzd sa nastavit neda. Na trialovom aute som dal rucku zamerne na vsetky kolesa, aby sa na nej auto udrzalo aj vo vacsom kopci. Mozem to ale prerobit iba na zadok.
Ohladom specialu 8x8x8 som uz pisal - vazne o niecom takom premyslam. To ale az neskor, na poslednom Jamale 8x8 je stale este co robit - konecne som sa dostal k obrazkom, ako ma urobenu prevodovku riadenia podvozok Phoenixu. A je to dost odlisne, ako som si to pamatal zo starsich vozov.

Inak ST Plus v7 je uz vonku a ponuka dalsie zaujimave veci, ako napr. upgrade motora, ci pouzitie inej prevodovky, mapy mozu mat custom grafiku zahalovakov, zahalovaky sa mozu spravat ako v starej verzii, hriadele uz nemusia byt orientovane iba v osi X.
no107064
Častý přispěvatel

V12 píše:Sila brzd sa nastavit neda. Na trialovom aute som dal rucku zamerne na vsetky kolesa, aby sa na nej auto udrzalo aj vo vacsom kopci. Mozem to ale prerobit iba na zadok.
Ohladom specialu 8x8x8 som uz pisal - vazne o niecom takom premyslam. To ale az neskor, na poslednom Jamale 8x8 je stale este co robit - konecne som sa dostal k obrazkom, ako ma urobenu prevodovku riadenia podvozok Phoenixu. A je to dost odlisne, ako som si to pamatal zo starsich vozov.

Inak ST Plus v7 je uz vonku a ponuka dalsie zaujimave veci, ako napr. upgrade motora, ci pouzitie inej prevodovky, mapy mozu mat custom grafiku zahalovakov, zahalovaky sa mozu spravat ako v starej verzii, hriadele uz nemusia byt orientovane iba v osi X.

Kde se dají stáhnout ty jeho fixy? já jsem to hledal ale už nedohledal ..
Coach
Přispěvatel

no107064 píše:
V12 píše:Sila brzd sa nastavit neda. Na trialovom aute som dal rucku zamerne na vsetky kolesa, aby sa na nej auto udrzalo aj vo vacsom kopci. Mozem to ale prerobit iba na zadok.

http://www.oovee.co.uk/forum/files/file ... ires-plus/
Neni zač ;-)
no107064
Častý přispěvatel

Coach píše:
no107064 píše:

http://www.oovee.co.uk/forum/files/file ... ires-plus/
Neni zač ;-)

Díky, jen jak je správná instalace, moc jsem to nepochopil, jenom zkopírovat všechny tři soubory do složky ST, nebo ten config ve ST prohodit za original config, nebo config u savu?
Coach
Přispěvatel

no107064 píše:Díky, jen jak je správná instalace, moc jsem to nepochopil, jenom zkopírovat všechny tři soubory do složky ST, nebo ten config ve ST prohodit za original config, nebo config u savu?

Tie súbory z módu na kopíruj do priečinku s hrou (tam kde je spintires.exe).
SpintiresPlus_config.xml slúži na nastavenie toho m´du. Môžeš tam zapínať a vypínať funkcie, ktoré SP+ pridáva.
jaryn
Přispěvatel

Zdravím mistry volantů :-)

Mám jeden dotaz. Na T815 3S na WS bych chtěl změnit/přidat kola z Kraze 255 ( origo ve hře). Co se prosím a kde (zřejmě v nějakém xml souboru) musí změnit, nebo přepsat? Je ve složce workshop/content/263280/561892460. Zde jsou složky bilboard+classes+sounds+xml soubor+dds soubory.

Děkuji a přeji hezký den

Jaryn
no107064
Častý přispěvatel

Coach píše:
no107064 píše:Díky, jen jak je správná instalace, moc jsem to nepochopil, jenom zkopírovat všechny tři soubory do složky ST, nebo ten config ve ST prohodit za original config, nebo config u savu?

Tie súbory z módu na kopíruj do priečinku s hrou (tam kde je spintires.exe).
SpintiresPlus_config.xml slúži na nastavenie toho m´du. Môžeš tam zapínať a vypínať funkcie, ktoré SP+ pridáva.

No tak jsem to odmazal, po spuštění mapy je černá obrazovka s výběrem aut, ale nicím to nejde potvrdit nic ...
V12
Píšu hodně

Jamal 8x8 bol prave opraveny. Otestujte a dajte vediet, oprava sa tykala 3 veci :
1. Nebolo mozne nalozit drevo na 8 kolovy vlek na stredne klady
2. Nalozeny vlek na stredne klady obcas nezatacal
3. Medium Logs Carriage umoznila pouzit aj rezervu a palivo, takze sa addony prekryvali
Apseron1
Přispěvatel

V12 píše:Jamal 8x8 bol prave opraveny. Otestujte a dajte vediet, oprava sa tykala 3 veci :
1. Nebolo mozne nalozit drevo na 8 kolovy vlek na stredne klady
2. Nalozeny vlek na stredne klady obcas nezatacal
3. Medium Logs Carriage umoznila pouzit aj rezervu a palivo, takze sa addony prekryvali

Pokud chci připojit Medium logs carriage tak to po mně chce Ph_medium_logs_cart atotam nikde nevidím

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“