tak napravy vycisteny promazany a zadni domeček difu zeleznej tak doufam ze uz konecne vydrzi dyl nez jedno jezdeni takze pokud prezila elektronika to me myti tak ji tam rano nandam Misak mi donese jednu závlačku kterou jsem ztratil a v 1 jsem na ortech :tleskam: :tleskam: :tleskam: :tleskam:
tak tak koukam na to krasne umyty auto jako novy nalesteny vyvoneny a za pul hodiny ho jit zase uspinit chjo ja si snad vezmu jen fotak :-D :-D :-D :-D ne delam si srandu ale konecne s nim muzu jezdit doma po svetlim koberci :tleskam:
ja budu chvilku po 9H. musim predtim na Hobby odvest formuli a zazemi na odpoledni prezentaci rc modelu na vystavisti.beru Karla, lopatku malou,a lanovej most jestli bude treba nekam mrsknout
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
znam Karla Mlezivu a Karla Urbana taky Karla Matejku a jeho syna Karla Matejku. sem zvedav na tvyho. po 9 tam jsem, jedina neprujezdna cast zbyva u koryta kdyz se tam vraci trat od Ortu tam s urcite da dat. jestli me neco popadne tak to vemu. Mas mliko na vyznaceni casti trate? mam asi nekde kus, ale sirokyho...
rezervu pro Fandu samozrejme vezu. jeho hlaska 'ty rezervy vypadaji na autech strasne, sundejte to' pripadne 'moje krasna rezerva je jen maketa' a nakonec 'Miroo, Wolficku, pucte mi ty slusive rezervicky' me poucila..
jooo, se nepo***, zadny mliko, zadnej trial, zadna sranda, zadny kurvy, nic tam nevemu :-X