tady to nějak zaniká, se mi zdá :-[
to my jezdíme, ladíme, opravujem...zatím teda musím zaklepat, tak Patrol drží až na pár drobností jako prasklá kost(zavařilo se, vyztužilo)
nasadil jsem zas plastový lemy, přes zimu musim sehnat 8" Mangels. Jinak ne že bych se chtěl chlubit ale podařilo se mi zlegalizovat 33"tky (a 35" taky) takže je mé svědomí, když to hudluju do školy zas o něco víc v klidesu. No a jinak jsem se pustil do nějakýho hledání výkonu v té zdechlé dvaosmě, takže plnící tlak z původních 0.7 na 1.1 baru, ještě otočím kohoutkem na naftě a válí se mi pod stolem věci na zástavbu IC.
Jinak jsem posvářel klícku kolem předního diffu, koupil tlumič na řízení místo toho vychcaného.

není to zhovadilost ale nevypadá to špatně ne? přes zimu vymyslím nějakej pevnosťák, ten origo se mi ani nelíbí, a po každý jízdě ho rovnám, protože ho ohnu o něco :-D

17. nás čeká rozloučení se sezonou, takže pak se nachvilku asi odstaví a dostane péči v podobě GO přední nápravy, nějaké šolíchačky na rámu, a výměna převodovky a spoustu dalších oprav/úprav.

no zbytek fotek na rajčáku.
https://nivak.rajce.idnes.cz/Patrol_GR_Y60_SWB_RD28T/#
Jsem Jirka.
1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8)
1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty
Seru na body, jezdím po poli...